miercuri, 1 aprilie 2015

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat spitalului judeţean echipamente medicale pentru secţia de pediatrie

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat spitalului judeţean echipamente medicale pentru secţia de pediatrie


Secţia de pediatrie a Spitalului judeţean de urgenţă din Deva va beneficia de echipamente moderne, donate de Episcopia Devei şi Hunedoarei. O slujbă de binecuvântare a fost oficiată marţi în spital, au informat reprezentanţii Episcopiei.


Episcopia Devei şi Hunedoarei a contribuit la utilarea secţiei de pediatrie a Spitalului judeţean de Urgenţă din Deva.

Prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Gurie, Episcopia Devei şi Hunedoarei donează Secţiei de pediatrie un aparat EKG, un defibrilator şi 200 seturi lenjerie de pat. De asemenea, la intervenţia expresă a Preasfinţitului Părinte Episcop, administraţia Casei de Vinuri Recaş a donat Secţiei de Pediatrie un ecograf de ultimă generaţie”, a informat
Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Colectivul medical a mulțumit Preasfinției Sale pentru slujba de binecuvântare a lucrărilor de renovare realizate în secția de pediatrie și pentru buna colaborare și susținere de-a lungul timpului.
La final, Preasfinția Sa a împărțit icoane și cărți de rugăciuni atât celor prezenți la slujba de sfințire, dar și celor internați în saloanele secției.

EPDH_31.03.2015-25

EPDH_31.03.2015-10


Un comentariu:

  1. https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/04/02/un-film-exceptional-despre-furtul-de-identitate-prin-intermediul-sistemului-electronic-si-falsificarea-datelor-personale-un-scenariu-care-se-poate-transforma-intr-o-realitate-foarte-dura-dar-si/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.