vineri, 28 decembrie 2018

VIDEO: Minunea vindecării preotului Ionuț Butoiu

Părintele Ionuț Butoiu a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre o minue pe care a trăit-o. Părintele a povestit că în urmă cu câțiva ani a suferit un accident, în urma căruia, a rămas paralizat de la gât în jos. Medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețiuire și chiar l-au declarat decedat, însă părintele Ionuț Butoiu și-a revenit complet în mod miraculos.

 
„Mi-am dorit foarte mult să văd și eu cum arată marea. Am plecat către Constanța. Am ajuns pe o stâncă de unde voiam să privesc mai bine și acolo s-a întâmplat ceva, la un moment dat am alunecat, am căzut cu capul în mare. În secunda aceea s-a rupt coloana vertebrală, în timp ce eram în mare. S-a produs o secțiune completă a măduvei, care a produs paralizia întregului corp. Nu am murit pe loc, dar acolo s-a întâmplat ceva.(…) M-am trezit pe plajă. Am auzit când a zis Maica Domnului „Scoateți-l afară”.
(…)

Am murit. Strigam la el „nu am murit, sunt aici”. Și vedeam cum rând pe rând cedau. Medicii m-au declarat decedat. Cred că datorită medicului anestezist sunt în viață. După 20 de minute, inima și-a revenit și medicul anestezist a strigat „și-a revenit”. După 12 ore de operație, am ieșit din sală. Operația a fost reușită. Au spus că voi rămâne paralizat de la gât în jos. Am spus ce s-a petrecut în sala de operație, pas cu pas”, a spus părintele Ionuț Butoiu.

Detalii vedeti aici:
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/preotul-ionut-butoiu-campina-minuni-inviat-salvat-vindecat-maica-domnului-paralizat-fractura-cervicala-video-voi-cu-voicu-carte-lupta-rabda-si-vei-trai/



Un comentariu:

  1. Minunata lucrarea a facut Domnul prin Maica Sa ! Cartea Domniei sale, este un exemplu viu si graitor ca Dumnezeu exista si face minuni.
    Pentru cei care inca nu v-ati achizitionat cartea cu aceasta mare si minunata lucrare Dumnezeiasca, aceasta mai poate fi comandata online aici:
    https://l.profitshare.ro/l/5575851

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.