miercuri, 5 decembrie 2018

Pr Cosmin Tripon: Predica la duminica orbului, Beius- anul 2018.


5 comentarii:

  1. Da, e semnificativă Duminica Orbului pentru mulți care își zic Credincioși, ,,ochi au dar nu văd, au urechi și nu aud”. Nu-l văd pe Dumnezeu, învățăturile Sale, ci doar minciunile ce le spune ierarhia despre Credință, și anume că Ecumenismul este Adevăr, că la Creta în iunie 2016 s-a susținut Ortodoxia. Sinodul din Creta a generat doar erezie și schismă în Biserică: rugăciuni și slujire împreună cu ereticii și schismaticii, încălcând flagrant Canoanele care interzic aceasta, săptămâna de rugăciune în comun cu aceștia, afirmația că și ereticii și schismaticii au Sfinte Taine, că Patriarhul Ecumenic este ,,mai mare” peste ceilalți episcopi (primus sine paribus), că și casele de adunare ale ereticilor sunt ,,biserici nedepline”, că Papa este episcop, etc. Așa este, ,,dacă orb pe orb va conduce, vor cădea amândoi în groapă. dacă această ,,ierarhie” oarbă va conduce poporul, vor cădea amândoi în groapă, adică în iad. Să nu fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iată ce este Catedrala Noii Ordini Mondiale:
    https://youtu.be/ZxNbOrtgVG0

    RăspundețiȘtergere
  3. L-ați văzut și pe preotul pentru care Simona Halep este o sfântă? Se ,,îmbogățește” Biserica cu noi ,,sfinți”.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru iubitorii fanatici ai ,,ierarhiei”:
    https://www.youtube.com/watch?v=amIouFbfpOM

    RăspundețiȘtergere
  5. De unde ești Lucian,ce faci tu toată ziua în afara sa pierzi vremea pe net,crezi că nu se știe de anumiți ierarhi,tine tu credință așa cum știi tu,dar lasa bazaconiile astea și nu mai ispiti pe alții,daca un începător carw vine la Ortodoxie te asculta,ăla fuge de rupe din calea Ortodoxiei zi se pierde la sectanți,totuși trebuie înțelepciune,ce s-inintampla daca monahii sau ierarhii ar sta toată ziua pe net,pai monahii nu ar avea timp de ale sufletului,mai înțelegeam sa arate sectanții cu degetul,dar frăția ta,nu este in duh orotdox ceea ce faci. Bucurii sa ai .

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.