sâmbătă, 29 octombrie 2016

Un ierarh ecumenist premiază un "apostol" al practicării avorturilor şi al căsătoriilor între homosexuali.
Hristos ignorat de un ierarh al Patriarhiei de Constantinopol
 
   Pe 15 octombrie 2016, Patriarhia Ecumenica, prin Arhiepiscopul Demetrios al Americii, a inmânat, la New York, Ordinul "Drepturile Omului" - Atenagoras, guvernatorului Andrew Cuomo, in incinta New York Hilton.

  Mentionam ca ÎPS Demetrios este unul dintre cei care sustin cu inversunare documentele ecumeniste aprobate la sinodul din Creta. Patriarhia Ecumenica premiaza un apărător al avorturilor si casatoriilor gay

Inmanarea ordinului ar fi fost un semn de recunoaștere a ajutorului pe care Cuomo l-ar fi acordat grecilor, pentru ca acestia sa depaseasca etapele birocratice pentru reconstruirea Bisericii Sfantul Nicolae distrusa în atacul terorist din 11 septembrie, la Ground Zero

Arhontii Patriarhiei Ecumenice explică acordarea ordinului, prin faptul că "persoana a avut un rol esențial în procesul de semnare a unui acord cu Autoritatea portuară din New York și New Jersey, în ceea ce privește reconstrucția și învierea Bisericii Grec-Ortodoxe Sfantul Nicolae și a Altarului Național de la World Trade Center".

E ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei

Ordinul, insa, a cauzat reactii grave in interiorul Bisericii Ortodoxe, precum și printre catolici, intrucat guvernatorul Cuomo este un promotor fervent și nestingherit al avortului și casatoriei intre persoane de acelasi sex, două "rele ale zilei", pe care Biserica Ortodoxă nu le poate trece poate în niciun fel cu vederea.

Cuomo, a cărui viață a fost caracterizata stilizat drept o "pofta pentru drepturile la avort", i-a numit pe aparatorii pro-viata și pe cei care cred în căsătoria tradițională, "extremisti", spunând că "nu-si au locul în statul New York". (Stim si noi... Asemanarea este prea izbitoare cu Presedintele Romaniei, Iohannis, si afirmatia sa din ultimele zile! - ar fi bine sa vezi si foto). In statul sau, avorturile sunt permise în orice moment al sarcinii, iar tot el a contribuit la legalizarea "casatoriei" homosexualilor în New York.
In aceasta privinta, Pr Johannes Jacobse, de la Institutul Ortodox American, a declarat: "Acordarea unui premiu în domeniul drepturilor omului, guvernatorului Cuomo, este ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei. Pur și simplu nu merge. Cuomo este unul dintre cei mai agresivi aparatori ai avorturilor in politica de astăzi. Este un aparator neobosit al industriei avortului".

Lui Cuomo, deși oficial ar fi romano-catolic, i s-a interzis chiar să mai primească si Comuniunea (sa se impartaseasca in Biserica Catolica), după cum menționează aparatorii canoanelor, pentru diferitele sale poziții anti-catolice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.