luni, 10 octombrie 2016

Precizari in legatura cu conferinta de la Beius, cu invitati din muntele Athos

Deoarece unii preoti din Beius au raspandit niste zvonuri gratuite in legatura cu conferinta de luni 10.10.2016, programata in sala mare a Primariei de la ora 17:00, cum ca, pe de o parte, nu va mai avea loc, pe de alta parte ca monahii invitati nu sunt calugari autentici ci vin cu intentii schismatice, dorim sa infirmam aceste lucruri.
In primul rand conferinta de la Beius va avea loc asa cum a fost programata, la fel cum a avut loc si la Oradea in data de 9.10, unde s-a desfasurat intr-o atmosfera duhovniceasca. Conferentiarii au avut parte de o sala arhiplina , din pacate multi oameni chiar nemaiavand loc din aceasta cauza. Ne cerem scuze fata de acestia, timpul de organizare a fost foarte scurt si nu am putut face mai mult. Vor avea insa sansa sa urmareasca inregistrarea conferintei care va aparea pe site-ul nostru in zilele urmatoare.

In al doilea rand vrem sa specificam ca monahii pe care i-am invitat sunt vietuitori din Sfantul Munte, aflati in delegatie oficiala iar cuvintele lor de invatatura sunt in duh ortodox.
Deci ii asteptam pe toti cei care vor sa vina sa ii asculte si sa le puna intrebari in cadrul conferintei de azi.

9 comentarii:

  1. Sa vina si la Buzau....avem un Atihrist aici...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din preajma prietenilor protopopului Marinel au pornit zvonuri denigratoare la adresa acestor parinti. Si pe cei de la Iybuc i-am auyit indemnand lumea sa nu mearga la conferintele lor. De ce atata rautate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Slava Lui Dumnezeu ! Vrem sa vina si la Drobeta Turnu Severin. tel.0726 67 23 87

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoaarece Patriarhia Romana a creat tulburari prin sabotarea conferintelor si denigrarea invitatilor, s-ar putea sa nu mai se faca conferinte pe aceasta tema.

      Ștergere
    2. Se vor organiza! Oamenii sunt BISERICA VIE! patriarhia e doar o institutie a oamenilor venali.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. De acord. Dar totuși e bine că vin la București pe 15.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.