marți, 16 septembrie 2014

PELERINAJ - Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni 'Odighitria Baytalskaya' adusa spre inchinare in Romania. 
Icoana Maicii Domnului Baytalskaya
  
Cu binecuvantarea Preafericitului Vladimir, Mitropolitul Kievului si al Intregii Ucraine si a PS Gurie episcopul Devei si Hunedoarei, icoana Maicii Domnului facatoare de minuni “Odighitria Baytalskaya” (Indrumatoarea), va fi adusa la schitul “Sfintii Români”, Gradistea de Munte (jud. Hunedoara) in perioada 27-28 septembrie 2014. 

Icoana Baytali are peste 200 ani si este cunoscuta in toata Ucraina. Din 2005 pana in prezent chipul Maicii Domnului din Baytali a vizitat sute de biserici din Ucraina, Rusia, Moldova, Franta, Italia si Uzbekistan.

Prin rugaciunile credinciosilor, multi au primit ajutor de la Maica Domnului in rezolvarea diferitelor probleme cotidiene, dar si duhovnicesti. Au fost inregistrate cazuri de tamaduiri de boli canceroase, imbunatatirea vederii, nastere de prunci in familiile ce nu aveau demult copii.

Duminica, 28 septembrie 2014, dimineata vom merge la manastirea prislop, iar la ora 16.00, va avea loc taina Sfantului Maslu la schitul din Muntii Orastiei unde ne vom inchina si la icoana Maicii Domnului.
Nadajduim ca prin aceasta sfintenie vom primi o noua binecuvantare.

Detalii despre pelerinaj la 0766/868.892 si 0749/294.208 (Aurica).
Informatii preluate de pe pagina de facebook a schitului “Sfintii Români

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.