marți, 16 septembrie 2014

IPS Nicolae Corneanu, “OMORÂT” de un ziarist. Cum se simte mitropolitul Banatului

mitropolit nicolae corneanuO mulțime de publicații naționale s-au grăbit, în această dimineață, să preia o știre apărută pe un site de știri din vestul țării, fără a verifica dacă informațiile sunt adevărate. Ziariștii de la caon.ro anunțau, aseară, că mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, a murit, zvon infirmat de reprezentanții arhiepiscopiei Timișoara.

“Urmare informaţiilor eronate apărute în ultimele ore pe diferite canale de ştiri (surse media), Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Timişoarei dezminte categoric ştirea privind decesul Înaltpreasfinţiei Sale Dr. Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului. Totodată, facem precizarea că starea de sănătate a Înaltpreasfinţiei Sale este stabilă. În momentul de faţă, Înaltpreasfinţitul Părinte Nicolae este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara sub supraveghere de specialitate”, transmite Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Timişoarei.

Mitropolitul Banatului a fost internat, în urmă cu câteva zile, la Institutul de Booli Cardiovasculare din Timișoara, dar există posibilitatea ca mâine IPS Nicolae Corneanu să fie externat.
IPS Nicolae Corneanu este mitropolit al Banatului din anul 1962.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.