miercuri, 27 martie 2013

Impresii despre mitingul anticip


       Pe adresa asociatiei am primit un e-mail de la o credincioasa din Brasov care a participat la mitingul anticip din Bucuresti de pe 14.03.2013 si pe care am decis sa vi-l prezentam.

         Doamne ajuta,
Chiar daca au trecut cateva zile de la Mitingul impotriva actelor cu cip din data de 14 martie 2013, în fata Parlamentului României, as vrea sa reliefez cateva impresii despre acest MITING ANTICIP.


Multumesc Bunului Dumnezeu ca am reusit sa particip alaturi de mireni, preoti, calugari si multe calugarite, copilasi si elevi care au avut demnitatea sa fie de fata, cateva sute bune de credinciosi, venind de la sute de kilometri pentru acest protest pe langa sutele de bucuresteni.
La Miting s-a rostit adevarul care sta in spatele acestor indosarieri electronice si s-au dat multe argumente si explicatii prin care s-a demonstrat cat de mult ne afecteaza indosariere nu doar trupeste cat sufleteste.
A fost un miting putin diferit, pasnic, unde au participat si cateva  fete bisericesti de la care am primit multa binecuvantare, iar multimea adunata acolo a scandat lozinci cum ar fi:
Ø      nu vrem cip
Ø      libertate fara cip in acte
Persoanele prezente s-au exprimat cum nu se putea mai frumos prin cantari bisericesti si patriotice, s-a transmis un mesaj din partea Pr. Justin Parvu, iar cei care au luat cuvantul, reprezentanti ai unor asociatii sau preoti au expus fiecare un cuvant referitor la aceasta indosariere electronica care ni se pregateste.
“Acceptarea actelor cu cip este lepadare de  Hristos” dupa cum spunea Pr. Andrei Fageteanu si multi sfinti parinti, iar prin semnalul de alarma care s-a exprimat acolo, am inteles ca ne aflam intre romanii cu adevarat ortodocsi. Apelul anticip s-a facut spre toti romanii, chiar daca sunt parlamentari sau conducatori ai tarii noastre. Trebuie sa se trezeasca toti frati nostrii intru Hristos, ca nu prea mai este timp de lenevit.
In urma cu patru ani cand Pr. Justin Parvu ne-a dat primul semnal si ne-a impartasit mesajul sfintiei sale despre actele cu cip si ne spunea ce ne asteapta, multi dintre noi au intrat in panica sau altii au ignorat vorbele sale, dar se pare ca prigoana a cam inceput, mai ales ca si monahii sunt obligati sa primeasca aceste acte, acolo unde ar trebui sa fie o lume mai curata, plina de lumina Duhului Sfant. (vezi cazul maicilor de la Manastirea Varatec http://apologeticum.wordpress.com/2013/03/16/dictatura-la-manastirea-varatec-peste-50-de-maici-au-fost-sanctionate-pentru-ca-au-refuzat-cardul-de-sanatate-cu-cip/). La inceput nu am inteles la ce se referea pr Iustin Parvu despre faptul ca a sosit vremea muceniciei, dar treptat am incercat sa inteleg vazand treptat cum se implinesc cele spuse de sfintia sa, ceea ce si pr Arsenie Boca spune: Imi pare rau pentru voi. Frica e de la diavol… Imi pare rau pentru voi. Vor cadea multi dintre cei alesi. Va vor pune impozite, taxe si alte dari. Nu veti mai putea fi sfinti… Acum nu mai e timpul sfintilor. Acum incepe timpul mucenicilor”.
La fel as dori sa fie si cu acest MITING ANTICIP, sa fie un strigat pentru acei romani care doresc sa afle adevarul, pentru acei care intr-adevar doresc sa se pocaiasca sincer si sa urmeze calea lui HRISTOS.
Sigur au ramas acasa multi romani, crestini ortodocsi care nu au putut fi prezenti, desi si-ar fi dorit, dar ne-au sustinut de acasa prin rugaciunile lor, probabil cu alta ocazie se vor aduna mai multi, si tot mai multi pana cand vom demonstra si noi romanii ca ne intereseaza soarta, precum au facut grecii care s-au adunat intr-un numar foarte mare pentru a protesta impotriva sistemului biometric (vezi link http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H7TK5dd2uQk). Traim vremuri destul de tulburi in care fiecare isi cunoaste problemele, numai ca din pacate, multi nu l-au gasit cu adevarat pe Dumnezeu, ce frumos ar fi ca semenii nostrii sa se impace toti cu Tatal Ceresc, sa nu ne mai lasam ispititi de “sarsaila cel rau”.
Hai să dăm mână cu mână/ Cei cu inimă română/ Să-nvârtim hora frăţiei/ Pe pământul României! impreuna cu totii frati nostrii: cu jandarmi, senatori, muncitori, intelectuali…copilasii, etc sa rostim doar adevarul fara sa ne mai mintim unii pe altiii.
Ne-am simtit acolo minunat, e frumos sa ai prilejul sa te afli printre oameni sinceri, cu frica de Dumnezeu, cantand:
 Cu noi este Dumnezeu!
Intelegeti, neamuri si va plecati
Caci cu noi este Dumnezeu!
Auziti pana la marginile pamantului
Caci cu noi este Dumnezeu!
Cei puternici, plecati-va!
Caci cu noi este Dumnezeu!
Caci iarasi de veti putea,
Si iarasi veti fi biruiti
Caci cu noi este Dumnezeu!
…………………………...
De frica voastra nu ne vom teme,
Nici ne vom tulbura,
Caci cu noi este Dumnezeu!
…………………………
Poporul cel ce umbla intru intuneric
A vazut Lumina mare
Caci cu noi este Dumnezeu!
…………………………
Ca Prunc S-a nascut noua Fiul
Si S-a dat noua
Caci cu noi este Dumnezeu!
………………………….
Pre Domnul Dumnezeu nostru
Pre Acela vom sfinti
Si El va fi noua frica,
Caci cu noi este Dumnezeu!
Monahii din primul rand, cu multa dragoste au tinut ore in sir o cruce mare si icoanele cu Mantuitorul si Maicuta Domnului, apoi au urmat ceilalti participanti, fiecare cu icoane, cruci, sute de steaguri a Romaniei si multi dinte participanti tineau pancarte, in care se exprima foarte clar:
-   ca nu suntem hoti
-   nu vrem acte cu CIP
-   nu ne luati sfanta libertate
-   copii nostrii nu sunt infractori si nu vor cipuri in scoli
-   nu suntem animale

Desi cei din mass media au scris intr-un mod negativ despre noi, cu totii am stiut foarte bine pentru ce ne-am aflat acolo. Consider ca  este foarte normal ca intr-o tara civilizata sa se consulte populatia inaintea luarii unei decizii ce vizeaza drepturile fundamentale ale omului. Cu totii ar trebui sa cerem stoparea si renuntarea la implementarea documentelor electronice asa cum  s-a intamplat in alte tari europene.
 Art. 26 din Constitutia Romaniei garanteaza dreptul la viata intima si privata
 Art. 29 (1) libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. 
Dragi conducatori care ne-ati ignorat, lasati-ne pe noi sa gandim, sa ne exprimam dragostea de tara, de neam, sa-l marturisim pe Hristos, sa traim in adevar!
Trebuie sa recunoastem ca acele carduri de sanatate, acele acte biometrice care sunt introduse nu salveaza vieti, din contra acesti bani care sunt cheltuiti pentru fabricarea lor s-ar putea folosi pentru medicamente, aparaturi medicale, sa ajute familiile nevoiase si sa cresca nivelul de trai acolo unde e necesar.
Sa ne aparam drepturile, fiindca actele biometrice sunt doar un control de urmarire si inrobire a cetatenilor, cardul de sanatate este un atentat la libertate, iar cei ce vor lua actele cu CIP vor deveni  sclavi ai  masoneriei, acestea fiind inaintemergatoare  pecetii lui antichrist.
Mihai Eminescu, a spus ca Biserica Ortodoxa este mama neamului romanesc, pai atunci asa sa fie. Dumnezeu ne-a creat fiinte libere nu cu cipuri, un  mare preot spunea ca nici Bunul Dumnezeu nu ne obliga sa alegem binele de rau, ne-a lasat liberi.
Toti cei prezenti la miting asteptam din partea Bisericii Ortodoxe Romane o atitudine, un punct de vedere daca nu putea fi de partea noastra, singurul episcop prezent fiind unul din hartie. Inati prelati inca asteptam o atitudine ferma precum cea a Inaltului Serafim de Pireu (Grecia).
Mangaierea duhovniceasca care am avut-o in acea zi a fost faptul ca am putit ajunge la cimitirul Giulesti, unde se afla sfintele oseminte ale Parintelui ILIE LACATUSU. Pentru cei interesati sa afle amanunte despre viata si minunile Sfantului le pot gasi  la adresa:
Dumnezeu sa randuiasca sa fie canonizat nu doar el ci toti cei ce au patimit in inchisori. Sper ca Sinodul BOR sa se ocupe si de aceste probleme.

Rugam pe toti sfintii, toate puterile ceresti si pe Maicuta Domnului, sa mijloceasca la Bunul Dumnezeu sa ne auda strigatul nostru din adancul sufletului si sa nu ajungem sa fim cipuiti ca animalele, daca vrem sa ajungem in Rai trebuie sa ne trezim cu adevarat, sa ne pocaim sincer si sa cerem iertare de pacate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.