marți, 12 martie 2013

Diversiuni impotriva mitingului de la Bucuresti.

Abia de cateva zile s-a anuntat mitingul de la Bucuresti ca unii s-au gandit sa creeze diversiuni.
Unul dintre zvonuri e acela ca mitingul a fost organizat de yoghini, iar liderul acestora Mihai Rapcea ar fi avut o intelegere cu duhovnicii ortodocsi de a participa impreuna la aceste manifestari.
Totul e o minciuna. Apropiatii parintelui Iustin Parvu ne confirma ca nu e nici o intelegere intre sfintia sa si yoghini. Consideram ca cei care raspandesc astfel de zvonuri sunt rau intentionati si vor sa compromita mitingul inainte ca el sa aiba loc.
ONG-urile care au organizat mitingul nu au nici o legatura cu gruparile yoghine de orice fel ar fi acestea.
Facem apel participantilor, in cazul unor provocari la tulburare sa nu le dea curs. Mitingul trebuie sa decurga pasnic, iar optiunile noastre sa fie exprimate in duhul pacii si al dragostei de neam.

Cu respect,
prof. Cristian Marc

3 comentarii:

  1. NOI VREM PREOTI ADEVARATI, ......VREM SA MERGEM PE CALEA MANTUIRII PASNIC.....DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu vom lua atitudine acum impotriva actelor cu cip, vom plati un pret groaznic dupa aceea.
    Sa nu fim pasivi in fata acestor probleme care ne privesc direct!

    Acest card de sanatate si baza de date care se va crea vor implica niste costuri financiare imense pe care le vom suporta tot noi din taxe si impozite.

    De asemenea vor crea posibilitatea ca traficantii de organe sa identifice foarte usor perosanele compatibile pentru a le fura organele pentru clientii lor. Astfel un miliardar batran si bolnav de oriunde din lume va putea comanda un rinichi sau un ficat de la un om sanatos, baietii intra in sistem, identifica un tanar sanatos compatibil care va fi rapit si nimeni nu va mai sti nimic de el dupa…

    Totul va fi la sigur, si ei vor putea alege sa rapeasca exact persoanele compatibile si care vor trezi cele mai mici suspiciuni prin disparitia lor.

    Poate veti spune ca si acum se pot rapi persoane… DA, asa este! Problema este ca atunci mafiotii vor rapi la sigur pe cineva pe care sa il omoare si sa ii fure organele pentru a le putea transplanta miliardarilor bolnavi. Nimeni nu va ma fi in siguranta. Chiar copilul tau poate fi donator compatibil de ficat/rinichi/inima pentru nu stiu ce miliardar din insulele Cayman…Si datorita noii baze de date mafiotii vor sti asta… Acum ei nu pot sa afle ca un copil din Valcea de exemplu sau din Vaslui, este donator compatibil, dar cand toti vom avea card de sanatate cu cip, printr-un simplu search in baza de date vor putea vedea lista tu toti donatorii compatibili din toata tara.

    Chiar crezi ca iti vei putea proteja copilul sau pe tine insuti in fata mafiei de organe care stie sigur ca tu sau fiul tau sunteti donatori compatibili pentru acel bogatas care plateste milioane bune de euro pentru organele alea…?

    Vi de pare un scenariu SF…?
    Ia sa ne amintimn de ce s-a intamplat cu bazele de date ale utilizatorilor Sony Playstation care au fost sparte de hackeri… Autorii nu au fost prinsi nici pana astazi. Nu se stie cine a facut-o…

    Sony a investit in securitate mult mai mult decat o va face judetul Vaslui pentru securizarea bazelor de date cu cetatelii posesori ai noului card electronic de sanatate….
    Asa ca nu va amagiti ca datele voastre nu vor ajunge usor pe mana tarficantilor de organe internatinali dupa ce noul card de sanatate cu cip va intra in functiune…

    Furori la Sony: cel mai mare furt de date din toate timpurile
    http://renne.ro/it/furori-la-sony-cel-mai-mare-furt-de-date-din-toate-timpurile/234

    Hackerii au furat datele personale pentru aproape toti cei 77 de milioane de utilizatori ai retelei sale de jocuri Play Station Network a Sony. Datele furate contin numele, adresele reale si de mail si, posibil, detaliile privind cardurile de credit ale utilizatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe blogul lui Mihai Rapcea s-a dat o dezmintire referitor la implicarea sa in mitingul de la Bucuresti.
    Vedeti link-ul de mai jos:
    http://rapcea.ro/2013/03/13/dezminire-cu-privire-la-mitingul-anti-cip-din-data-de-joi-14-martie-2013-orele-12-de-la-palatul-parlamentului/

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.