vineri, 7 octombrie 2011

Părintele Iustin recomandă să nu ne implicăm în construcţia ce se face la Aiud

Părintele Iustin Pârvu nu îşi asumă responsabilitatea pentru ce se va construi la Aiud atâta timp cât nu se iau în considerare canoanele ortodoxe şi arhitectura bisericească




iată cum va arăta noul complex "martirologic" de la Aiud








Acest subiect e vechi dar, îl aducem în atenţia tuturor credincioşilor bine intenţionaţi pentru a cunoaşte adevărul cu privire la aşa-zisul complex martirologic ce se intenţionează a se construi la Aiud.
Deoarece am aflat că sunt unii care se folosesc de numele părintelui Iustin Pârvu pentru a aduna bani pentru acest complex considerăm că e bine să se ştie despre neimplicarea sfinţiei sale în această operă de "artă" ultramodernă.
Chiar dimpotrivă, părintele Iustin, recomandă să nu se dea bani pentru această "creaţie" neortodoxă.
Marius Anghelescu

În acest sens vedeţi şi linkurile de mai jos.

http://raparobilor.ro/

http://saccsiv.wordpress.com/2011/04/13/parintele-justin-parvu-ne-sfatuieste-sa-nu-donam-nici-un-ban-la-conferintele-lu i-dan-puric-pentru-asa-zisa-manastire-de-la-aiud/
http://saccsiv.wordpress.com/2011/01/05/foto-daca-acesta-e-noul-proiect-pentru-manastirea-de-la-aiud-deja-e-prea-mult/

http://roncea.ro/2009/07/24/ce-spun-simplii-crestini-despre-lucifericul-dan-puric-si-inaltul-andrei-care-din-eroare-se-impotriveste-proiectului-parintelui-justin-pentru-aiud/



3 comentarii:

  1. superrrrr,...daca acesta e noul proiect pentru Manastirea de la Aiud,DEJA chiar ca este PREA MULT …doamne fereste ...dar unde ne aflam????? in inima Ardealului sa apara asa ceva, cred ca toti MOTII din TARA MOTILOR..(SI NU NUMAI EI) ISI VOR FACE CRUCE SI VOR CREDE CA AU FOST TELEPORTATI pe undeva prin ....Casablanca, Maroc vazand o astfel de moschee.

    http://victor-roncea.blogspot.com/2009/02/controversa-ce-vrem-la-aiud-moschee-sau.html

    http://www.sacred-destinations.com/morocco/casablanca-hassan-ii-mosque

    RăspundețiȘtergere
  2. EU IMI DORESC SA SE CONSTRUIASCA TOTUSI MANASTIREA DE LA AIUD IN CINSTEA SFINTILOR MARTURISITORI ROMANI DIN INCHISORILE COMUNISTE, DUPA PROIECTUL PARINTELUI IUSTIN,SA NE RUGAM CAT MAI MULTI CACI POATE NE ASCULTA BUNUL DUMNEZEU.

    AVEM DATORIA SA CONSTRUIM O MANASTIRE CU ADEVARAT ORTODOXA, CACI ALTFEL, SE VOR RIDICA SFINTII MUCENICI AI INCHISORILOR SI NE VOR CERE SOCOTEALA.
    Mărturisitorii cei adevăraţi ai lui Hristos cu vitejie au stat împotriva uneltirilor satanei, şi nici prigoana, nici temniţa, nici chinurile, nici lanţurile nu i-au spăimântat, ci cu putere de sus credinţa şi neamul românesc au păzit. Pentru rugăciunile lor, Hristoase Dumnezeule, mântuieşte sufletele noastre.

    Maica Domnului cu Sfinţii închisorii de la Aiud ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII.

    Fostii detinuti politic vor manastire la Aiud
    http://www.youtube.com/watch?v=030PbexDvBI

    http://www.youtube.com/watch?v=nI-IvdWhT0Y&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=E1A6Z5C63Yo&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  3. In conducerea fostilor detinuti politici s-au infiltrat cativa masoni si greco-catolici. Astia au inceput sa traga sforile pe la nivel inalt.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.