miercuri, 20 ianuarie 2010

Preotii masoni si ecumenismul

Nu de mult timp preotul Alexandru Chis a intrat in loja "Sfantului Lazar" i-ar acum indeamna lumea la erezie. Va putea face cineva ceva sa il opreasca? Cu siguranta nu. Sfantul Sinod si-a aratat curajul cand trebuia sa ia o decizie in cazul celoi doi ierarhi eratici de la Banat si Bihor.
Ca un ierarh sa poata spune adevarul si sa i-a o decizie corecta in aceste situatii ii ramane doua variante: apostazia sau mucenicia.
Ii sfatuim pe ierarhii ortodocsi sa vizioneze filmul "Tarul", poate le va folosi.
Accesati linkurile de mai jos:
Preotul eretic:
http://apologeticum.wordpress.com/2010/01/20/masonul-alexandru-chis-preot-infiltrat-in-bor-instiga-poporul-la-rugaciuni-ecumeniste/
Filmul "Tarul":
http://apologeticum.wordpress.com/2010/01/02/cadou-de-anul-nou-filmul-tarul-productie-2009-cu-subtitrare-in-limba-romana/
Petre Haiduc,
Bucuresti, ianuarie 2010

P.S.
Am facut propunere siteului "Lacasuri ortodoxe" sa prezinte acest caz dar ni s-a raspuns ca nu e de competenta dansilor sa faca public astfel de stiri deoarece nu au binecuvantare de la nici un ierarh.
Redactia noastra preluat aceasta stire si o trimitem mai departe considerand ca a spune adevarul nu e un pacat, chiar si fara binecuvantare. Ne asumam riscul si ramanem cu constiinta impacata in fata lui Dumnezeu.
Informatii mai multe pe blogul APOLOGETICUM.

sursa: preluat de la Info-DIAGONAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.