luni, 29 aprilie 2024

Marian Maricaru despre minciuna lui Ciprian Mega care pretinde public că ezoteristul Dorel Vișan ar fi ieșit din masonerie.

 În timp ce pr. Ciprian Mega se chinuie să-l “reabiliteze” pe misionarul New Age -ist, Dorel Vișan, marele “maestru” din loja Umaniterra, se simte onorat că face parte din masonerie. Care e scopul lui Mega?


În gândirea masonilor anul 2024 nu este anul mântuirii și al grației/ harului venit prin lucrarea lui Hristos, ci anul 2024 este "profan". Înțelegeți blasfemia și lepădarea chiar și numai din această afirmație? Dar faptul că un om botezat și care a primit Duhul si pe Hristos euharistic spune când este inițiat în masonerie că el a venit de la întuneric la lumină, că până atunci era profan și neinițiat? Nu există inițiere mai mare decât Tainele de Inițiere creștin-ortodoxe: Sf. Botez, Sf. Mirungere și Sf. Împărtășanie în cadrul Tainei Sinaxei Euharistice! E clar cât de "ieșit" din Masonerie este Dorel Vișan.

Marian Maricaru

E clar și că treaba s-a petrecut în mod real și foarte recent, anume acum 2 săptămâni. Ce se mai chinuie unii să facă "control damage"... Vedeți și bălăriile spuse în filmarea aceasta și în descrierea ei, ca să știți al cui mare maestru este pseudo "retrasul" Mare Maestru pe viață căruia îi trebuie lepădare publică de masonerie și neopăgânisme, spovedanie și Taina Mirungerii pentru a reveni în Biserică, de unde s-a aruncat pe sine afară.

Pe când o nouă invitație la Trinitas TV să se pocăiască public, precum public a proferat newage-ismele? De ce televiziunea finanțată din banii credincioșilor difuzează astfel de idei? Se putea măcar edita post filmare. Faptul că nu s-a făcut arată ceva. Și nu de bine!

 

Sursa, comentariul lui Marian Maricaru: https://www.facebook.com/share/p/5g9zoxKrwgsXYJEF/

 

2 comentarii:

  1. Propagandiștii ruși din tabăra lui Cosmin Gușă pretind că sunt victimele lui Șoroș. Ce haioși sunt băieții !!!
    Un mic detaliu important: Din tabăra rusofililor lui Gușă fac parte și masonii de la "21 de rubini".

    RăspundețiȘtergere
  2. Sponsorul filmului lui Mega este un magnat rus.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.