luni, 14 iunie 2021

Florin Câțu și Biserica. Tupeu de progresist.

 După ce, în mandatul său, a umilit Biserica Ortodoxă a României în repetate rânduri, premierul Florin Câțu, solicită clerului sprijinul prin a se implica în campania de vaccinare. Nu ne-ar mira ca aripa progresistă din BOR, condusă de PF Daniel, să accepte această invitație. Știm doar că vaccinarea este încă sub formă experimentală, iar pentru decese sau alte reacții adverse nefaste (ale credincioșilor BOR) nimeni nu își asumă responsabilitatea.

Ce vor face familiile persoanelor decedate din cauza că au acceptat sfatul unui cleric de a se vaccina? Ce vor face clericii când vor afla că prin sfatul lor a decedat o persoană? Tot ce se poate întâmpla, după cum se observă din cursul evenimentelor…

Detalii despre afirmațiile premierului, vedeți aici: https://www.stiripesurse.ro/florin-citu-acord-culte_1840554.html

 

3 comentarii:

  1. Ce o tot scăldați?! Voi nu știți sau nu vreți să știți că vaccinul este Pecetea Satanei? Cine se vaccinează merge în iad, fără discuție!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha...
      De la scandalagiul Lucian citire...

      Ștergere
    2. Femeie, ești pe arătură! Dacă te-ai vaccinat, adio Mântuire!

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.