vineri, 25 iunie 2021

AUR în conflict cu armata Rusiei. Politicienii unioniști sunt sechestrați.

 Campania electorală din Rep. Moldova se anunță a fi tensionată. 

Formațiunile politice unioniste nu sunt lăsate să își prezinte programul electoral.

Partidul AUR din Republica Moldova, susținut de AUR din România, se află în campanie electorală pentru Parlamentul din Moldova. Cu acest prilej au vrut să meargă și în Transnistria unde sunt aproximativ 400.000 cetățeni cu drept de vot pentru Parlamentul de la Chișinău.

Liderul AUR din România, George Simion, a precizat că toate partidele candidate din Republica Moldova (PAS, PCRM, PSRM) au avut dreptul să intre în Transnistria, în timp ce doar echipei AUR i-a fost blocat accesul de către soldații ruși.

Amintim că liderul AUR, George Simion, are interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova, fiind considerat de către autoritățile de la Chișinău ca "instigator al moldovenilor pentru unirea cu România".

Jurnaliști ai partidului PAS din Rep. Moldova susțin că George Simion ar fi "omul rușilor", dar până în prezent nu au reușit să dovedească acest lucru. În acest context, unii parlamentari au cerut serviciilor secrete, din România și Moldova, să facă public dovezi care să ateste afirmațiile formatorilor de opinie PAS. Menționăm că până în prezent nu au existat astfel de dovezi credibile și oficiale.

https://astradrom-filiala-bihor.blogspot.com/2021/03/mai-multi-demnitari-din-r-moldova-cer.html

Liderii AUR spun că oamenii sistemului fac orice să împiedice partidul unionist să se facă cunoscut în Transnistria, dar și în Republica Moldova și România.

Detalii despre conflictul dintre reprezentanții AUR și organele militare rusești, vedeți aici: https://www.gandul.ro/politica/parlamentari-romani-sechestrati-langa-tiraspol-george-simion-acuza-ca-politicienii-aur-nu-primesc-apa-si-hrana-19651296

https://fb.watch/6kOfdALc-N/

 

 

Un comentariu:

  1. Caravana AUR, a fost amenințată cu tăierea roților de către soldații ruși din Transnistria.
    Vezi detalii Pe R3media...

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.