marți, 9 martie 2021

Senatorul Sorin Lavric nu se lasă intimidat de acuzele deputatului evreu. Ce s-a întâmplat zilele acestea în Parlamentul României.

 Reprezentantul comunităților evreiești din Parlamentul României s-a simțit ofensat când a auzit pomenindu-se numele a doi martiri anticomuniști. Care a fost răspunsul parlamentarului român Sorin Lavric.

Deputatul Silviu Vexler, (Federația Comunităților Evreiești din România), l-a criticat luni, în ședința Camerei Deputaților pe deputatul PNL, Daniel Gheorghe, după ce acesta din urmă l-a elogiat pe Mircea Vulcănescu.

Marți, deputatul a făcut un adevărat tur de forță, mergând în Senatul României, unde l-a luat la țintă pe senatorul AUR Sorin Lavric, pentru că acesta a vorbit în termeni pozitivi despre Mircea Vulcănescu și Valeriu Gafencu.

Deputatul Vexler, reprezentant al comunităților evreiești în Parlamentul României, s-a simțit ofensat când a auzit că numele celor doi luptători anticomuniști au fost elogiate de la tribuna Parlamentului, acuzând în termini duri pe cei doi parlamentari români.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) nu s-a lăsat intimidat, reacționând cu un răspuns:

Îl încredințez pe dl Silviu Vexler că nu ma dezic cu o iotă de elogiul pe care l-am adus lui Mircea Vulcănescu sau Valeriu Gafencu. Ambele elogii le-am rostit sub forma unor declarații politice, și îi atrag atenția deputatului Silviu Vexler că un senator nu are de dat socoteală nimănui pentru ce spune în cursul declarațiilor politice. Și atunci cum veniți dvs, deputat, în Senatul României și mă trageți pe mine de urechi? Că vorbesc despre Vulcănescu? Nimeni n-o face, nici Președintele României, nici doamna președinte al Senatului, nimeni. Și veniți dvs s-o faceți. În ce calitate? Vă amintesc că aici e România, nu Fîșia Gaza.”

 

Detalii, vedeți aici:

https://r3media.ro/deputatul-silviu-vexler-i-a-admonestat-in-parlament-pe-sorin-lavric-si-daniel-gheorghe-pentru-elogierea-lui-vulcanescu-replica-lui-sorin-lavric-nu-ma-dezic-o-iota-de-cuvintele-pe-care-le-am-spus/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.