marți, 2 martie 2021

Se pare că se pregătesc noi restricții... tocmai de Paști. Chiar așa?

Virgil Musta ne anunță că facem Paștele și 1 Mai din nou acasă:

'Mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim!'

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara trage un puternic semnal de alarmă în privința desfășurării sărbătorilor Pascale din acest an: ”Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră”.

„Sistemul este aglomerat la maximum. Tot ce pot să sper este să nu fim loviți de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Și așa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii și personalul medical este obosit.

Iar cauza creșterii este una evidentă: lumea nu mai respectă regulile ca înainte, ca acum un an, restricțiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obișnuit deja cu pericolul și uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale și suferință extremă.”, a spus Virgil Musta pentru wowbiz.ro, citează gândul.ro.

Dacă vrem să ne vedem cu rudele, ar trebui să respectăm integral normele anti-COVID, a avertizat Musta. De asemenea, medicul avertizează că Paștele poate fi petrecut la fel ca și Crăciunul, pentru a ne proteja cu toții.

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a adăugat Virgil Musta.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/virgil-musta-ne-anunta-ca-facem-pastele-si-1-mai-din-nou-acasa-ma-tem-ca-nu-vom-avea-sarbatorile-p_1667600.html

 

Un comentariu:

 1. De "sistem" si de raportarile mincinoase le pasa - adica fac profit cu astea..., nicidecum de oameni.
  Cand pui eticheta pe orice mort ca e cu COVID si strigi de 1000 de ori pe zi ca sfat MEDICAL sa porti masca NE-MEDICALA, ... "sa va izolati" - adica sa va urati intre voi... asta nu e medicina ci politica dracului.
  Testarea arata ca esti om iar -pentru ei - onul e virusul, trebuie "stapanit" cu terapie genetica.
  Ii zice vaccin ca sa minta oamenii ca ar fi vreun factor asasin, presupusul virus dar care - surpriza!... nu are nci o legatura biologica cu acel agent, wuhan si nici cu vreun virus ca e vorba de bacterii.
  Cu aceasta terapie genetica botezata vaccin se incheie era virusologiei; e o recunoastere implicita ca virusul si vaccinul nu au nici legatura... nici cu boala, nici cu adevarul stiintific ci cu politica, cea marxista.

  RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.