marți, 16 februarie 2021

AUR se opune obligativității vaccinării pentru COVID. Susține ca decizia să aparțină fiecărui cetățean în parte.

AUR – singurul partid din România care se opune obligativității vaccinării

  Oficial sau neoficial, partidele Parlamentare și-au anunțat susținerea obligativității vaccinării. Mircea Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că formațiunea pe care o conduce va vota pentru obligativitatea vaccinării, asemenea și liderii PNL, USR și UDMR.

  Singurul partid din Parlamentul României care a afirmat public că va fi împotriva obligativității este AUR. În emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, din 15 februarie 2021, George Simion a spus că optează pentru libertatea cetățeanului de a decide dacă să se vaccineze. Aur cere tuturor parlamentarilor români să nu urmeze liniei de partid în acest sens și să susțină libertatea de decizie a cetățeanului.

În cele ce urmează, vom prezenta un fragment din declarația partidului AUR referitor la acest subiect:


Partidul Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) consideră vaccinarea un act medical care trebuie argumentat și asumat atât de legiuitor, cât și de personalul medical care-l aplică (inclusiv cu eventualele efecte secundare) și pentru care trebuie obligatoriu cerut consimțământul pacientului.

Partidul AUR consideră că prin adoptarea legii vaccinării obligatorii care vizează nu doar copiii, ci și alte categorii sociale, se instituie cadrul pentru orice fel de măsuri abuzive care ar putea fi luate de orice ministru al Sănătății sub diferite pretexte privind sănătatea publică, încălcând astfel dreptul fiecărui cetățean de a accepta sau nu ce tratament medical să îi fie administrat.

De asemenea, Partidul AUR susține și subscrie la mesajul public transmis de o serie de medici cu drept de liberă practică din România, care au solicitat respingerea proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a persoanelor în România.

Legea vaccinării obligatorii încalcă o serie de articole din acte fundamentale naționale și internaționale care vizează drepturile omului în general, și ale pacientului în mod special, pe care România le-a ratificat sau adoptat:

  • Convenția Europeană din 4 aprilie 1997 pentru protecția drepturilor omului și a demnității ființei umane față de aplicațiile biologiei și medicinei;
  • Convenția privind drepturile omului și biomedicina, cunoscută cu numele scurt de Convenția de la Oviedo;
  • Codul de Deontologie Medicală, Legea nr. 46/2003 privind drepturile pacientului, Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății;
  • Constituția României.

Solicităm parlamentarilor români, indiferent din partidul din care fac parte, să nu voteze în favoarea adoptării acestei legi demne de un regim totalitar și să se documenteze cu atenție și rigurozitate asupra tuturor implicațiilor pe care legea privind vaccinarea obligatorie le are asupra sănătății populației.

Partidul AUR îi asigură pe toți cetățenii acestei țări că se va opune ferm vaccinării obligatorii și că va cere eliminarea oricăror acte normative care ar impune în vreun fel acest lucru!

 

Textul integral (si sursa) poate fi găsit aici:

https://www.partidulaur.ro/aur_respinge_ferm_vaccinarea_obligatorie

 

Un comentariu:

  1. AUR-ce mai lupta pt dreptul si libertate cetateanului, in rest nu imi explic de celelalte partide sunt pt vaccinarea obligatorie? Oare sunt platiti de fortele diavolesti sa duca vreun plan al ocultelor care sa cuprinda executarea obligatorie la tot ce le trece prin cap, ca in asa fel ca noi sa devenim treptat niste roboti? Vremuri bune nu vor mai fi de acum, se vede clar pe zi ce trece ca suntem ingraditi si libertatea lor de a face ce vor cu noi. Numai Dumnezeu doar sa aiba mila de noi!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.