miercuri, 11 decembrie 2019

Controversatul patriarh de la Constantinopol, SS Bartolomeu, are un plan pentru omenire.


Noua religie mondiala se grabeste sa vina.

«Ecumenismul este o forma de impunere a unei religii mondiale care nu porneste de la omul de rând, de la omul simplu, ci de la liderii politici ai lumii. Acestia nu urmaresc binele omenirii asa cum dau impresia, ci doar propriul lor bine, dorinta de a domina, de a stapani cat mai mult, inclusiv sufletele noastre. Tocmai din acest motiv, ecumenismul valoreaza echivalentul Țarinii Olarului, adică 30 de arginți» ierom. Eftimie Mitra

    Presiunile asupra Bisericii Ortodoxe sut tot mai mari, iar ierarhii cedeaza cu usurinta. Unul dintre sustinatorii acestei religii mondiale este si SS Bartolomeu de la Constantinopol. Acesta a fortat punerea in practica a principiilor ecumeniste prin mai multe evenimente oficiale ale Bisericii, culminand cu pseudosinodul din Creta. Din punct de vedere canonic, acest sinod a fost un esec, deoarece nu a fost acceptat de intreaga ortodoxie. Una dintre patriarhiile care au respins acest sinod , este tocmai Patriarhia Rusa. Fanarul s-a razbunat recunoscand o pseudo biserica schismatica, din Ucraina, cu scopul de a destabiliza Biserica Rusiei.

   Lucrurile nu se opresc aici. Acum SS Bartolomeu forteaza Muntele Athos sa recunoasca drept canonica acesata grupare schismatica condusa de pseudoierarhul Epifanie Dumenco care este in relatii foarte bune cu catolicismul, nu cu ortodocsii. Printre altele, pentru a-si atinge scopul, ereticul patriarh de la Constantinopol, impune o noua unire cu catolicismul, incalcand canoanele si invatatura Bisericii Ortodoxe.

Marius Pop

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.