duminică, 4 august 2019

Pe facebook ar fi apărut un mesaj de la Alexandra, fata din Caracal despre care sunt ipoteze că ar fi în viață.

Isterie generală în mediul online, acolo unde milioane de români încearcă să dea de capăt cazului șocant din Caracal. În timp ce unii tratează situația ca opera unui criminal în serie, sunt mulți care speră în continuare într-o minune: că poate, totuși, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt încă în viață.


sursa:  https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/mesaj-facebook-cont-fals-alexandra-macesanu-206307.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-1-stire-in-articol&utm_campaign=RSS&fbclid=IwAR1V4eq7usXAmMyf0RmrCNjb2DJ2-Eef18dgEObXR43jDSSdbKpIMsVla5M

Nota: Menționăm că această știre nu a apărut și în presa oficială, iar sursa citată nu o cun oaștem. Am primit acest link pe adresa de email a redacției. Ne păstrăm rezervele de rigoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.