joi, 22 noiembrie 2018

Biserica Rusă a creat un patriarhat la Constantinopol


Biserica Rusiei răspunde cu aceeasi monedă

Recent, Biserica Rusiei a înființat o patriarhie rusească la Constantinopol. Această decizie vine ca răspuns la recunoașterea schismaticilor din Ucraina, de către patriarhul Bartolomeu, susținuți de cercurile de influență americane.

Atât gestul patriarhului Bartolomeu, cât și al patriarhului Kiril, nu sunt aprobate de către celelalte patriarhii ortodoxe. Două patriarhii, printre care și a României, se abțin.


Despre noua patriarhie rusească de la Constantinopol:

4 comentarii:

  1. Subsemnez și eu la aceasta:
    ,,Patriarhul Ecumenic Bartolomeu va veni în România pe de 23 noiembrie 2018, cu două zile înainte de sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, mai nou redenumită Catedrala Națională (probabil după modelul stadionului Arena Națională). Trustul de presă al Patriarhiei Române titrează de ceva zile că România aşteaptă vizita Patriarhului Ecumenic. NU! România ortodoxă nu dorește vizita unui eretic, care a vândut și vinde la târgurile ecumeniste Dreapta Credință. Prin această vizită, Catedrala se vrea un edificiu al ecumenismului încă de la sfințirea ei.

    Facem apel la binecredincioși să meargă cu pancarte prin care să-l trimită pe Bartolomeu acolo unde îi este locul: la Vatican! Să fie numit eretic, trădător al Ortodoxiei. Și dacă se poate textele să fie scrise în engleză, ca să priceapă și să se cutremure.”
    Sursa: https://ortodoxinfo.ro/2018/11/22

    RăspundețiȘtergere
  2. "Romania" - din pacate - nu se abtine.
    Invita pe ereticul Bartolomeu sa "unga" cu erezia ecumenismului Catedrala Mantuirii Neamului - nu era prea mult ca nu mai avem Epsicop care sa nu fi apostaziat in Creta... caci fara drept [ne] invata si stramba credinta.
    Poate Dumnezeu isi face mila si nu ingaduie asta cum nu i-a ingaduit nici lui Arie impartasirea cu Sfintele Taine!!!:
    https://www.orthodoxmonasteryicons.com/products/alexander-patriach-of-constantinople-icon
    https://oca.org/saints/lives/2018/08/30/102420-st-alexander-the-patriarch-of-constantinople

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti absurd, Anonimule,
      Daca Bartolomeu vine la sfintire, nu inseamna ca BOR sustine recunoasterea schismaticilor. S-a specificat clar "Sa isi rezolve problemele intre ei". Asta nu inseamna ca pe Kiril nu l-ar fi primit daca ar fi vrut sa vina.

      Ștergere
    2. Elena, pe ce planetă trăiești? Ești din Diaspora cumva? Se vede că nu ești la curent cu scrierile sfinților despre Ecumenism. Eretici, precum Bartolomeu, Daniel, Francisc % Co, spurcă pământul pe care calcă, nu îl sfințesc. Catedrala ,,sfințită” de acești eretici va fi închinată lui Antihrist. Să nu fie!

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.