joi, 30 august 2018

Dictatura lui Dodon peste Republica Moldova este aservită intereselor ruse pentru a se opune unirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Cazul de la vama Ungheni este unul dintre consecințele politicii lui Dodon.


Actuala conducere a Republicii Moldova interzice manifestari care susțin unirea cu România. Aceste manifestări sunt considerate ca fiind împotriva politicii pro ruse pe care o duce actualul președinte a Moldovei, filo-rusul Igor Dodon. Acesta a fost susținut în campania electorală de organizații pro ruse.

Un grup de români care mergeau la Chişinău pentru un marş de susţinere a unirii cu Moldova au fost opriţi de poliştii de frontieră din ţara vecină, care le-au interzis accesul.

Un grup de unionişti români şi moldoveni, care au plecat pe jos de la Alba Iulia pentru a ajunge la Chişinău, au fost opriţi duminică la frontiera dintre cele două ţări de agenţii moldoveni, pe podul de pe Prut.

Potrivit ProTV Chişinău, oamenii au trecut fără probleme de vama românească, fiind lăsaţi să treacă frontiera pe jos, dar când au ajuns la Vama Ungheni, poliţiştii din ţara vecină i-au oprit. Doar participanţii moldoveni la marş au fost lăsaţi să treacă.

“Cetăţenilor români care fac parte din marşul unirii nu li s-a permis trecerea din motiv ca au perturbat ordinea publică în zona de frontieră, cu încălcarea regimului, fiind agresivi cu poliţia şi creând impedimente în traficul rutier”; a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră.

Oamenii resping aceste afirmaţii şi spun că manifestaţia era legală. Au organizat chiar un protest pe podul ce traveresează Prutul. Ca urmare, 35 de români, printre care şi copii sunt blocaţi de duminică la graniţa cu Moldova.

Sursa : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/acces-interzis-in-moldova-pentru-un-grup-de-cetateni-romani-perturba-ordinea-publica.html


4 comentarii:

  1. Politicieni trădători peste tot. Se întoarce Ștefan cel Mare și Sfânt în mormânt când vede asemenea fapte ale trădătorilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uitați ce scrie Teodot pe blogul lui că aș fi scris eu: ,,Miscarea Legionara a avut un Capitan-Corneliu Zelea Codreanu si un Comandant-Horia Sima. Cei care nu ii respecta pe acestia, nu pot fi numiti legionari. Asa scrie Virgil Maxim la introducerea cartii Imn pentru Crucea purtata. Doamne ajuta parinte.”, pe când eu îl detest pe Horia Sima și am scris că este cel care a distrus Mișcarea Legionară din interior. E clar că Teodot are probleme psihice, vorba lui Gioagăș. Eu îi scriu ceva, iar el publică sub numele meu altceva. E dus cu capul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are certurile tale cu Teodot? Aici este vorba de alt subiect, nicidecum de rafuielile voastre.

      Ștergere
    2. Păi, trebuie să atenționez despre practicile anormale ale lui Teodot, care folosește inclusiv minciuna în postările de pe blogul său. Să știe și alții cu cine au de-a face.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.