miercuri, 4 aprilie 2018

Ce păţesc medicii care spun adevărul despre vaccinurile criminale

Medici asasinati pentru ca au gasit dovezi despre contaminarea voita a vaccinurilor cu substante cancerigene


Medicii holisti ucisi pe teritoriul statului Florida aveau in comun urmatorul lucru: depistasera prin cercetari ca vaccinurile destinate imunizarii populatiei erau contaminate in mod voit cu enzima proteica nagalaza.


Nagalaza impiedica vitamina D sa formeze legaturi cu proteina Gc. Acest lucru anuleaza complet abilitatea naturala a corpului uman de a se proteja impotriva cancerului si de a distruge celulele canceroase relateaza secretele.

Nagalaza este o proteina pe care o creeaza toate celulele canceroase. Aceeasi proteina exista in concentratii foarte mari si la copiii cu autism. Iar ei o introduc in vaccinurile noastre!! Acest lucru impiedica organismul sa foloseasca vitamina D pentru a lupta impotriva cancerului si pentru a preveni instalarea autismului. Nagalaza dezactiveaza practic sistemul imunitar. Este corelata inclusiv cu aparitia diabetului de tipul 2.

Iata cum, practic, toti acesti medici nu au fost ucisi pentru ca ar fi gasit leacul pentru cancer sau pentru bolile de autism… ci pentru ca, in urma cercetarilor intreprinse, au gasit dovezi ca vaccinurile imunizante recomandate copiilor nostri cauzeaza imbolnaviri de cancer si crize de autism!! Iar totul se face cu buna stiinta, in mod controlat, cu un scop cat se poate de clar! Medicii ucisi in Florida colaborau intre ei si erau pe punctul de a face publice toate aceste informatii ascunse.

Primul pas al operatiunii de depopulare: adaugarea de otravuri in vaccinuri si stipularea prin lege ca toti copiii sa fie supusi vaccinarii pentru a putea frecventa scoala. Metode de ucidere lenta? Genocid controlat? Acesti oameni sunt lipsiti de orice scrupule.

Dr. Ted Broer divulga toate informatiile de mai sus (cu privire la nagalaza), in acest material video. Explicatiile lui sunt mult mai clare si mai bine conduse decat ale mele. Clipul este scurt (fiind desprins dintr-un interviu pentru Hagmann & Hagmann din data de 25 iulie), si trebuie urmarit neaparat.

Dr. Ted Broer a rupt tacerea pentru Hagmann & Hagmann Report, post care la data interviului a intampinat mari dificultati la intrarea in emisie, toate liniile de emisie folosite fiind deconectate pe rand, totul culminand cu caderea completa a tuturor serverelor. Cu greu, realizatorii au reusit sa-l prinda in direct pe dr. Broer pe o linie securizata, dupa un efort de peste o ora de a restabili emisia.

Primul lucru pe care dr. Broer l-ar fi declarat pe post ar fi fost: „Ca orice om, ma tem pentru viata mea.” Cu greu s-a lasat convins sa faca publice toate aceste informatii, de teama ca dezvaluirile sale i-ar pune viata in pericol. Trebuie neaparat sa urmaresti acest scurt material filmat in care medicul decide sa rupa tacerea.

Citeste si:

9 comentarii:

  1. La fel cum l-au ucis pe sfântul Mihai Eminescu, prin otrăvire lentă cu mercur, așa ne ucid și pe noi ticăloșii ăștia, prin vaccinuri otrăvite, mâncare și băutură otrăvite, ideologii otrăvite, stres, îndemnul la păcate, sinucideri, avorturi, euthanasii, transplanturi de organe, ateism, sectarism, necredință, etc. Să nu le-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce te face sa crezi ca Mihai Eminescu este sfant?

      Ștergere
    2. L-au canonizat în Creta, dar nu s-a făcut public.
      Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha........

      Ștergere
    3. Voi ați citit vreo poezie de-a lui Eminescu?

      Ștergere
    4. Duhul ce răzbate din Opera lui Eminescu este unul de sfințenie, puritate, înălțare a sufletului la Cer, imbold spre frumos, bine, iubire, Credință, Adorare a lui Dumnezeu, Supravenerare a Maicii Domnului (Pururea Fecioara Maria), Ascultarea de Biserică (Mama Neamului Românesc), Unirea Românilor sub steagul libertății și dreptății ... Numai un sfânt poate avea și răspândi asemenea idei sfinte. Credeți-mă că știu ce spun.

      Ștergere
    5. Pop Lucian, tu esti bine de tot dus cu pluta. Sper ca ti-ai luat biletul intr-o singura directie, fara drum de întoarcere. Faci un mare bine romanilor sa stai departe de ei. Auzi....Sfantul Mihai Eminescu

      Ștergere
  2. Se vorbeste despre legatura intre vaccinuri si cancer.

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de babuini analfabeti care sunt buni numai de vomitat mizerie😤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai gândi tu că gândești că tu nu faci asta!

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.