joi, 19 aprilie 2018

Presedintele Siriei nu se lasă intimidat de SUA. A declarat că va continua lupta impotriva ISIS si apărarea independenţei statului.

Bashar Al-Assad, ''într-o dispoziţie bună'': Atacurile împotriva Siriei reprezintă un act de agresiune/ Parlamentari ruşi, vizită la Damasc, la câteva ore după bombardamente


Bashar Al-Assad, preşedintele Siriei, le-a transmis, duminică, unor parlamentari din Rusia aflaţi într-o vizită la Damasc că bombardamentele efectuate de SUA, Marea Britanie şi Franţa împotriva Siriei reprezintă un act de agresiune, relatează agenţiile Reuters şi Interfax.


Declaraţiile lui Bashar al-Assad au fost făcute în contextul în care mai mulţi parlamentari ruşi au efectuat o vizită în Siria la câteva ore după bombardamentele efectuate de aliaţii occidentali împotriva regimului de la Damasc.

Parlamentarii ruşi au precizat că liderul regimului de la Damasc era ''într-o dispoziţie bună'' şi că a lăudat sistemele de apărare antiaeriană fabricate în Uniunea Sovietică şi folosite de Siria pentru respingerea atacurilor lansate de către puterile occidentale.

”Atacurile asupra Siriei efectuate de coaliţia occidentală reprezintă un act de agresiune. Siria îşi va continua dezvoltarea suverană şi independentă, în pofida agendei Occidentului”, le-a transmis preşedintele sirian parlametarilor din Rusia.

Sursa: Mediafax


2 comentarii:

  1. Occidentalii criminali acționează sub imperiul minciunii. Ei bombardează, ca apoi ei ,,să reconstruiască”. E același scenariu caduc de îmbătare a fraierilor cu apă rece. Să nu le-ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Capul rautatilor sunt americanii.
    Asemenea au facut si in Ucraina.
    In Ucraina si acum este razboi, tot din cauza ca americanii au provocat si sustinut acolo revolte populare impotriva guvernului care nu se supunea dictaturii mondiale.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.