sâmbătă, 31 martie 2018

Calin Georgescu avertizeaza despre intrarea Romaniei in faliment


Țara va da faliment. Oficial ONU: 
 
În România totul este de vânzare. A fost vândut pământul, pădurile, apele, mai puțin sufletul românesc.

Invitat la Televiziunea Română, Călin Georgescu, Directorul Executiv al Instituției ONU pentru Indicele Global al Sustenabilității, a făcut o analiză rece și tăioasă a realității românești de după 1989.

 Acesta a spus, printre altele, că România este tratată precum o mină de aur de către alte entități, de unde se extrage minereu până când țara va da faliment. Conform acestuia, falimentul României este o chestiune de timp. „România este o mină, din care se scoate, în fiecare zi, din decembrie 1989 încoace, aur. Și când nu va mai fi aur, mina se va închide. Falimentul este o chestiune de probabilitate matematică pentru România” , a spus expertul. Potrivit activenews.ro, Georgescu a detaliat subiectul, susținând că România este controlată și condusă de străini, care dețin toate pârghiile strategice ale puterii. Călin Georgescu afirmă că în ultimii 26 de ani, România a suferit pierderi mai mari decât în perioada care s-a scurs de la Ștefan cel Mare și până în 1989.

Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară. România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani.

Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține. Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa. În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a spus Georgescu în direct la Televiziunea Română.

Sursa: loon.ro

10 comentarii:

  1. Acești trădători de Neam și Țară ar trebuie judecați pentru crimă de Înaltă Trădare. Pedeapsa lor? Ar trebui să fie una singură: moartea! Plus confiscarea tuturor averilor deținute în Țară și străinătate. Să dea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! singura pedeapsa CORECTA! DAR NUCA TARA A uE. De fspt asta a fost scopul aderarii. Sa se poata talharii linistit, fara teama de a fi suprimati. Ca de dreptul de a fura fara teama, esta si asta un drept al omului!! Nu???

      Ștergere
  2. Ce hram poartă masonul Calin Georgescu ?

    https://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/10/11/ce-hram-poarta-masonul-calin-georgescu/

    ASTRADROM, încotro???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimului din 7 aprilie:
      Exceptand insinuarile pe care le faceti in comentariul dumneavoastra, va vom oferi urmatorul raspuns:

      Despre gradele in masoneria ale unor persoane nu cunoastem si nici nu ne foloseste sa cunoastem, tinand seama ca toti cei implicati la acel nivel fac parte din aceasta organizatie oculta. Subiectul nu era gradul in masonerie al domnului Georgescu, ci afirmatiile sale.
      In ce priveste "ASTRADROM incotro?" pot spune ca aceasta lozinca este mai veche apartinand extremistului Vasile Vieru (administratorul blogurilor SACCSIV si Ortodoxinfo). Raspunsul nostru este acelasi ca de fiecare data: Mergem in directia care trebuie.

      Cu respect, Marius Pop

      Ștergere
    2. Georgeta Laurean9 aprilie 2018 la 19:26

      Dupa ce va pierdeti timpul sa raspundeti la anonimi care nu isi asuma responsabilitatea pentru ce spun?

      Ștergere
    3. Romania are nevoie vitala de dr Calin Georgescu. Este OMUL care poate scoate tara din urma cea rea prin aplicarea proiectului de tara conceput de Excelenta Sa.

      Ștergere
  3. Foarte bine ca ati publicat. Trebuie sa stim si noi ce se pregateste.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.argumentesifapte.ro/2017/07/03/haplea-vorbeste-la-universitatea-de-vest/

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan Ungureanu, vrei sa-ti faci reclama cu Calin Georgescu la site-ul dumitale stangist? Cum apare in public o persoana cu viziuni nationaliste, cum sariti pe el ca niste hiene hamesite.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.