joi, 9 noiembrie 2017

Legea vaccinarii silite - o intoarcere la comunism.


Virgiliu Gheorghe despre legea vaccinării (29 octombrie 2017)



Sursa:
https://www.activenews.ro/stiri-social/Dr.-Virgiliu-Gheorghe-despre-obligativitatea-vaccinarii-%E2%80%9EIn-mod-evident-asistam-la-o-reintoacere-a-comunismului-ni-se-spune-astazi-ca-trupurile-noastre-nu-ne-apartin-ci-statul-trebuie-sa-hotarasca.-Daca-aceasta-lege-va-trece-multe-altele-la-fel-147136

3 comentarii:

  1. Comunismul a fost doar o etapă în implementarea Noii Ordini Mondiale antihristice. Întrucât oamenii devin tot mai inconștienți față de rostul lor pe pământ, acela de a face Voia lui Dumnezeu-Creatorul lor, antihristul nu va întârzia să apară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tâlharul și criminalul ex-rege Mihai este îngrijit în Elveția de două maici ortodoxe trimise de ereticul ecumenist patriarh Daniel. Mihai a fost împărtășit am auzit de către ortodocși, chiar dacă el este catolic, mizerabilul. Rușine tuturor celor care prin aceasta trădează din nou Ortodoxia, îngrijind și împărtășind un eretic criminal, tâlhar și trădător de Neam și Țară, precum acest ex-rege Mihai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa spui orice: mizerabil o fi/este, tradator este! In cele din urma este un ortodox, botezat ortodox, pe matul de moarte.

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.