joi, 9 februarie 2017

VIDEO: Film documentar. Minuni ale parintelui Arsenie Boca. Marturii ale celor care l-au cunoscut.


35 de comentarii:

  1. Pfooooaaaaiiii, sa vedeti ce va ataca recidivistii lui SACCSIV la comentarii pentru ca ati pus acest film. Va umple rubricile de comentarii cu ineptiile lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=wYVdhKVb9WE
      https://www.youtube.com/watch?v=-qa5eOUrHrc

      Ștergere
  2. Nu exista cei care tin cu saccsiv nici cu astradrom sunt cei care au o retinere fata de a face pe cineva sfant pana la proba contrarie. Un sfant nu se face pe vorbele unuia sau altuia asta deja este propaganda omeneasca care nu miroase a bine. Numai bunul Dumnezeu face sfinti nu vorbele oamenilor nici nimic altceva. Multi calugari din tara si grecia spun ca nu este sfant si atunci cum puteti voi oamenii sa faceti sfant pe cineva peste voia lui Dumnezeu? asta este deja idolatrie. Pana nu are moaste cu bun miros sau din care sa iasa mir pana atunci Boca ramane si ar trebui pentru toti doar un simplu parinte. Un adevarat sfant si iubitor de Dumnezeu nu face lucruri pe care lea facut Boca in timpul vieti. Deci fiti mai cumpatati nu cadeti in fanatism si idolatrie. Daca am zis ceva gresit bunul Dumnezeu sa ma ierte. Rog sa postati acest coment nu sunt cu saccsiv nici cu voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ce zici de ajutorul pe care l-au primit unii credinciosi in urma rugacilor catre pr. Arsenie, ca sa mijloceasca la Dumnezeu pt ei? si nu sunt putini. Unora li s-a schimbat viata(in bine, in apropierea de Biserica, de Dumnezeu)

      Ștergere
  3. Astadrom mai bine ati lupta sa aduceti acasa cu adevarat un sfant si aici ma refer la sfanta mare cuvioasa Teodora de la Sihla si mai terminati a mai face atata tamtam spre idolatrie cu parintele Boca. Lasati pe bunul Dumnezeu sa decida cine ii sfant si cine nu. Nu decideti voi si nici noi muritori, pacatosi si putregaiurile cine ii sfant. Terminati cu fanatismul orb si idolatria pentru o persoana care nu este sfant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce va spuneam aseara. Extremistii lui SACCSIV au si venit deja cu comentarii anti "Bochiste". Din reactiile lor se vede cat sunt de obsedati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obsedați sunteti voi fanatici orbi si idolatri care nu vedeti adevărul. O sa va reveniți voi intr o zi bunul Dumnezeu sa va lumineze.

      Ștergere
    2. Bine zici Dorina. Extremistii astia au luat-o razna cu capu.

      Ștergere
  5. off topic: Un documentar rusesc nou (2017) despre Sfantul Siluan Athonitul: https://www.youtube.com/watch?v=hG9C8CXdULs

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai fratilor, unde ati vazut ca cei de la ASTRADROM sa spuna ca pr Arsenie este sfant? Chiar sunteti rautaciosi. Se vede cum va invatat SACCSIV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin acest articol. Aveti grija ca au fost sfiti si calugari care au fost inselati de deavol pana cea au ajuns de sau inchinat lui.Cauztati si vedeti ca au fost sfinti si calugari pe care deavolul ea inselat facandui sa se creada proroci si clar vazatori. Nu va aruncati ca musca in zer pana la probra contrarie. Sa stam bine sa stam cu frica sa luam aminte

      Ștergere
  7. Credeam că ne luptăm cu ecumenismul, ce legătură are Arsenie Boca sau Nil Dorobanțu în ecuația asta ? Nu poți judeca un om după evlavia pe care o are sau nu la anumiți clerici necanonizați încă de Biserica Ortodoxă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu văd cine mai poate canoniza pe parintele Arsenie din moment ce toti ierarhi BOR sunt căzuți in erezie ecumenista si prin asta in apostazie.

      Ștergere
    2. Cine zice ca nu se mai lupta cu ecumenismul? Cititi "Cararea Imparatiei" unde sunt 100% cuvintele pr. Arsenie Boca. Vedeti acolo ca Biserica e "Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca", restul sunt secte. Hulitorii pr. Arsenie se folosesc, citeaza carti in care sunt pareri, NU cuvintele pr Arsenie.

      Ștergere
  8. Astradrom este cu Arsenie si uita de lupta antiecumenisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine zice ca nu se mai lupta cu ecumenismul? Cititi "Cararea Imparatiei" unde sunt 100% cuvintele pr. Arsenie Boca. Vedeti acolo ca Biserica e "Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca", restul sunt secte. Hulitorii pr. Arsenie se folosesc, citeaza carti in care sunt pareri, NU cuvintele pr Arsenie.

      Ștergere
    2. Nimeni nu huleste problema sunteti voi fanaticii care ati cazut in idolatrie fata de o persoana care nu este declarat sfânt. Nimeni nu zice sa nu ii fie cinstită memoria ca om si preot. Însă voi ati cazut intr un fanatism si idolatrie oarba . Intre cinstirea si comemorarea memoria parintelui si cea de sfânt este o diferenta mare ca de la cer la pământ. Interesant este că doar pe Boca il mediati si îl ridicați la rangul de sf pe restul unde iati uitat? Pe unul care a pictat papistasi intre sfinți il faceti sfânt si pe cei care au luptat contra lor sunt uitati interesant.

      Ștergere
    3. Alex are dreptate. Pr Arsenie niciodata nu a fost ecumenist, am citit si eu Cararea Imparatiei si m-am convins ca pr. Arsenie este ortodox suta la suta. Al aprecia pe Pr Arsenie nu inseamna a renunta la lupta antiecumenista. Numai extremistii din Jud, Neamt si gasca comentatorilor lui Saccsiv pot debita astfel de ineptii. Prin asta se vede rautatea de care dati dovada. Am inceput sa ne convingem si noi.

      Ștergere
  9. Mai bine ati merge să va inchinati si sa va rugați adevăraților sfinți cu moaste din tara aceasta. Mai lasati pe pr Boca la rangul de pr si nu cel de sfant pana la proba contrarie. Cati oare din voi mai stiti sau va mai aduceti aminte ca avem in tara asta cu moaste sfinte pe vrednica de pomenire mucenita Filoftea. Cand o sa aibe si Boca asa ceva atunci puteti zice ca este sfânt. Idolatrizati o persoana care nu este sfânt si pe adevărați sfinți ii dati uitati. De ce nu mergeți si peste an la fel de multi cum mergeți la unul care nu este sf si la sf Paraschiva la sf Filoftea la Brâncoveani etc De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare ca aveti o atitudine patimasa, aveti ceva personal cu pr. Arsenie, nu ceva ce poate fi combatut. Doar ca nu vi-l place si va deranjeaza ca altora le place si, mai mult, poate sunteti invidiosi pe ajutorul care l-au primit multi de la Pr Arsenie. Aceia s-au rugat cu credinta ca vor si primi ajutor, nu cartind si judecand si atunci Dumnezeu le-a ajutat si pentru mijlocirea pr. Arsenie.
      Se pare ca e invidie si pt faptul ca nu merg crdinciosii in Moldova sau in Tara Romaneasca, la alti sfintii ci vin la Prislop. Fiecare are evlavie dupa structura sufletului sau, dupa problemele fiecaruia. Unii au nevoie de un tratament/doctor, altii de altul. Nu suntem toti la fel. Nici sfintii nu au fost toti la fel, dar slujirea lui Dumnezeu mai presus de orice a primat in viata oricarui sfant(mucenic sau cuvios).
      ati uitat cat popor merge la Sf Parascheva la Iasi? toata lumea stie. Si pe cei de la Prislop nu pare sa-i deranjeze nici pelerinajele de la Iasi, nici cele de la Sf Dimitrie de la Bucuresti etc.

      Ștergere
    2. da merg doar cand ii ziua sfintei dar in rest zero pauza la fel si la restul sfintilor. nu este patimire ci doar o rezerva fata pana la proba contrarie.

      Ștergere
  10. Nimeni nu huleste pe nimeni asa cum ne ingradim de erezia ecumenista asa suntem rezervati de a face pe cineva sfant peste voia lui Dumnezeu. Atat il mediati pe Boca incat ati cazut in idolatrie. Interesant este faptul ca mediati un pr care a pictat papistasi in biserica printre sfinti si pe adevarati sfinti ii dati uitari. Cati din voi mai stiti sau va aduceti aminte ca avem in tara asta o mare sfanta cu moaste pe mucenita vrednica de pomenire cuvioasa Filoftea. De ce nu mergeti si la sfinti adevarati cu moaste din tara si peste an la fel de multi cum mergeti la prislop? De ce nu mediati adevarati sfinti ai tari? pe sf Paraschiva si sf Filoftea etc. De ce nu mediati si luptati pentru canonizarea voievodului Mihai Viteazu care pentru credinta si tara asta si dat viata refuzand propunerea catolicilor care din urma lau ucis. Oare nu stiti ca ia fost gasit trupul? si care emana bun miros. De ce tineti ca orbul de bota si mediati doar un personaj care nu este sfant si mai mult a pictat papistasi. Oare sunteti lupi in piei de oaie? De ce uitati de sfinti adevarati ai tari oare? Treziti-va nu mai stati in idolatrie ca o sa ne ajunga si mai rau mania lui Dumnezeu. Nu va ajunge ca Nu mai avem biserica curata preoti si ierarhi toti sau vandut cu exceptia unora pe care bunul Dumnezeu sa ii intareasca in lupta cea dreapta impotriva ereticilor. Postati va rog si comenturile de aseara. Lasati pe pr Boca asa cum este la rangul de preot pana la proba contrarie si nu il mai ridicati voi la rangul de sfant peste voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. avand in vedere faptul ca nu ati postat ultimile comenturi este clar ca sunteti pro idolatrie Boca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vrei tu sa induci, dar nu e asa. Sunt postate toate comentariile. Citeste la orice articol si vei vedea ca sunt destule si impotriva Astradrom, care au fost postate. Daca consideri ca vreun comentariu de-al tau nu a fost postat te rog sa il trimiti pe adresa de email si ti-l postam noi.

      Ștergere
  12. nu suportati adevarul ? de ce nu postati si ultimele comenturi? sunteti falsi m-am lamurit si cu voi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta vrei tu sa induci, dar nu e asa. Sunt postate toate comentariile. Citeste la orice articol si vei vedea ca sunt destule si impotriva Astradrom, care au fost postate. Daca consideri ca vreun comentariu de-al tau nu a fost postat te rog sa il trimiti pe adresa de email si ti-l postam noi.

      Ștergere
  13. Se pare ca sunt mai mule comentarii anonime aproape identice, probabil acelasi autor, pentru a da impresia ca sunt mai multi care au aceleasi idei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat una care vede cati orbi sunt si cazuti in idolatrie fata de o persona care nu este decalarat sfant. Se poate comemora si cinsti memoria parintelui fara a cadea in idolatrie prin al face sfant. Cum oare puteti voi sa faceti sfant pe cineva peste voia lui Dumnezeu? explicati si mie ticalosul. Daca atata vreme bunul Dumnezeu nu a ranuit sa aibe moaste cum il faceti voi sfant? asta nu inteleg. Un sfant adevarat nu sta ascuns multa vreme de oameni ci asi descopera moastele sale pentru a fi cinstit si pus in loc de cinste. Nu va inteleg sincer de unde atata fanatism si idolatrie pentru un personaj care nu are moaste. Doamnul sa ma ierte daca gresec si sa ne lumineze pe toti ca mare va fi ratacirea in vremurile de pe urma

      Ștergere
    2. cu adevarat...p l i c t i s i t o r.
      Nu v-ati saturat de aceeasi placa? Nimeni nu l-a declarat sfant pe pr. Arsenie. Oare ce va arde asa de tare de nu puteti sa nu scrieti mereu acelasi si acelasi lucru? Fanatismul e la tine, cred eu, pt ca te obsedeaza subiectul si il vezi deformat. Chiar nu intelegi de ce nu gandesc toti ca tine. Bine ca nu-i asa. Sunt destui oameni cu discernamat, echilibrati, cu dragoste de Dumnezeu, reala, traita, care se vede in faptele si vorbele lor.

      Ștergere
    3. Cu adevarat nu ai inteles nimic. Asta este îmi pare rau ca am pierdut timp degeaba aici. La fel o sa va orbeasca ecumenismul precum idolatria pentru o persoană care nu este sfanta. Iertare intr-adevar fiecare pentru el este prea mare întunericul pentru unii si nu vor sa vada adevărul.Domnul sa ne ajute pe toti si sa ne lumineze.

      Ștergere
  14. Oameni buni, chiar sunteti rau intentionati! Cine v-a setat mintea dupa principiile lui saccsiv? Cu siguranta nu Duhul Sfânt. Peste tot unde e pr. Arsenie sariti ca arsi. De unde ati scos-o ca daca cineva îl cinsteste pe pr. Arsenie, i-ar exclude pe ceilalti Sfinti? Daca cineva ar spune acestea despre un părinte la care voi aveti evlavie, v-ar place? Atunci de ce voi cautati sa-l ponegriti pe acest părinte?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu il prigoneste nimeni pe pr Boca. Voi sunteti problema care ati cazut in idolatrie facandul sfânt peste voia lui Dumnezeu si nu vedeti adevărul. Si eu am fost Pro Boca da slava lui Dumnezeu ca m am oprit pana la proba contrarie. Nu vreau sa ma închin la mormântul unui om care nu este sfânt si sa il supără pe Dumnezeu. Treziti va si mergeți mai des la sfinți adevărați cu moaste din tara aceasta cum am mai spus si lasati pe parintele Boca asa cum este la rangul de preot nu-l il mai considerati sfânt peste voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar exprimarea Pro-N sau contra-N are in sine 2 extreme. Nu e ca in politica, esti cu partidul N "pana la proba contarie", apoi treci de partea pozitiei.
      Sa avem grija sa nu il suparam pe Dumnezeu,da, ar fi bine. Dar vorbind dupa preaplinul inimii oare nu il supara? Sa ne facem fiecare(eu primul) curat in inima si vom vedea altfel ceea ce este in jurul nostru, mai curat, mai bun.

      Ștergere
  16. Problema este ca sfințenia unui om daca va uitați o stabilesc oamenii care au evlavie fata de cineva care a avut o viață sfântă si cu atât mai mult daca face si minuni,nu trebuie neapărat sa facă minuni ca sa fie cineva canonizat,citiți despre care sunt rânduielile de a canoniza si mai vorbiți,cert este ca Părintele Arsenie Boca este Sfânt ptr mine cel puțin. Dumnezeu chiar a făcut o minune mare ptr familia mea datorita rugăciunii Pr Arsenie. Doamne ajuta si post cu folos.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.