vineri, 2 aprilie 2010

Danion Vasile s-a autoinvitat la Oradea

Ca urmare a afirmatiilor lui Danion Vasile in replica sa postata pe blogul APOLOGETICUM ne vedem datori a face o mica rectificare necesara in ce priveste implicarea asociatiei. Predicatorul Danion a spus ca nu s-a autoinvitat ci a fost invitat de ASTRADROM la Oradea.
La inceputul lunii martie am fost contactata telefonic de catre parintele Eftimie sa imi transmita ca Danion Vasile ar vrea sa faca o conferinta la Oradea: "M-a sunat Danion Vasile. Vrea sa il ajutam sa faca o conferinta la Oradea. Intreaba-l daca nu vrea sa vina si la Beius". Dupa ce mi-a comunicat numarul de telefon la care sa il caut pe Danion am sunat sa discutam detaliile. Ulterior, datorita unei emisiuni la B1-TV, Danion ne-a sunat sa ne spuna sa schimbam data conferintelor. Astfel cea de la Oradea din 26 martie s-a mutat in 25 si cea de la Beius din 25 martie s-a mutat in 24.

Ancuta Avram,
presedinte ASTRADROM,
Oradea, 31 martie 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.