joi, 28 mai 2009

Comunicat de presă ASTRADROM: Uniunea Europeană, o nouă Sodomă?

În cadrul Adunării Generale a Asociației pentru Păstrarea și Promovarea Valorilor Culturale și Naționale ale Poporului Romîn – ASTRADROM, intrunita in data de 28 mai 2009 s-a discutat si despre legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.
In 14 ianuarie 2009 Parlamentul UE a votat „Rezolutia Catania” prin care se impune tarilor membre (printre care si Romania) dreptul la avort si la casatorii intre persoane de acelasi sex. Aceasta rezolutie poarta numele europarlamentarului italian Giusto Catania care a initiat proiectul.
In urma trecerii acestui proiect prin Parlamentul European, tarilor membre li se cere sa garanteze „drepturile sexuale si de reproducere”. Decizia UE este un atentat la moralitate si la principiile crestine prin care se promoveaza pacatul ca stare de normalitate in societate, asemenea precum era in Sodoma si Gomora (din punct de vedere religios homosexualilor li se spun sodomiti).
Articolul 75 a Rezolutiei Catania face referire la felul in care statele membre UE ce inca nu au „legislatia favorabila” in acest sens. Pentru Romania, la fel ca si pentru toate tarile membre UE, aceasta este o impunere pe plan politic deoarece, conform constitutiei tarii noastre (art. 148): „Presedintele, Parlamentul, Guvernul, autoritatile Statului Roman au obligatia de a duce la indeplinire si a pune in aplicare toate hotararile Parlamentului European”.
Prin „Rezolutia Catania” se incurajeaza militantii pentru avorturi si homosexualitate, iar tarile membre sunt fortate sa implementeze un program politic si o legislatie pro-homosexuala precum si sustinerea activitatilor prin care se face propaganda la „drepturile minoritatilor” sexuale, etnice, religioase etc. in tarile respective.
ASTRADROM cere clasei politice romanesti, intelectualilor si tuturor cetatenilor sa faca tot posibilul ca in Romania sa nu existe astfel de legi. Cel mai mare aport in acest sens il au cetatenii cu drept de vot care pot decide ca acei politicieni care au sustinut demersurile pentru homosexualitate, incest, prostitutie si avorturi in Parlamentul European si in Parlamentul Romaniei, sa nu mai primeasca noi mandate.
ASTRADROM cere Sinodului BOR sa sustina campania impotriva avorturilor, incestului, prostitutiei si homosexualitatii inceputa de Forumul Ortodox Roman si alte ONG-uri din Romania.
Homosexualitatea este un atentat la viata normala, la una din cele mai importante institutii laice: FAMILIA.
Biblia condamna pacatul sodomiei (homosexualitatea) prin cuvintele Sfantului Apostol Pavel care spune ca acestia nu vor mosteni Imparatia Cerurilor (vezi Romani 1, 27; I Corinteni 6, 9-10; I Timotei 1, 9-10).
In “Rezolutia Catania” votata de Parlamentul UE este prevazut si “divortul fara vina” prin care orice familie normala se poate descompune prin divort chiar daca nu existsa motive intemeiate, putand ulterior sa isi refaca o noua “familie” cu o alta persoana de acelasi sex.
Nu suntem de acord cu persecutarea homosexualilor, dar nici nu putem ramane nepasatori la asemenea acte de imbolnavire a societatii prin lege. Sfintii Parinti si Biserica Ortodoxa ne invata ca pe cei bolnavi (sufleteste – pacatul) sau ii ajutam sa se indrepte, sa revina la normalitate si nicidecum sa ii incurajam prin propaganda homosexuala si legi anticrestine.

ASTRADROM
Corespondent Presa,
ing. Constantin Leuce

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.