joi, 8 decembrie 2022

VIDEO: Manual pentru egalitate de gen si propaganda LGBT în școlile din România

Pentru prima data apare în școli impuse de stat prin Ministerul Educației, sub formă de manual. 

Au mai fost, în școli, activități de propagandă LGBT, conferințe, broșuri, materiale foto si video, mese rotunde, instruiri ale cadrelor didactice etc..., dar nu acreditate de Minister. Asupra acestora vom detalia în curând. 

În acest clip se face referire la fragmente din conținutul acestui controversat manual, precum și o analiză a subiectelor care au stârnit nemulțumirile multor părinți. Vom afla si câteva lucruri despre autorii manualului. Alte lucruri decât ar vrea să spună părinților susținătorii acestui manual. 

Manualul este susținut de asociații progresiste, la care se alătură si două profesoare laureate Merito: Daniela Ceredeev si Laura Stifter. Aflăm si noutăți despre acest subiect... O convorbire cu preotul Adrian Tudorache din parohia Cireșani, jud. Prahova.

  

 

sursa: Asociația Sarmizegetusa Regia facebook https://www.facebook.com/profile.php?...

Vedeți și:  https://asociatiasarmizegetusaregia.wordpress.com/2022/12/07/video-manualul-de-propaganda-lgbtq-este-impus-de-catre-institutiile-statului-pentru-prima-data-in-istoria-romaniei/

Un comentariu:

  1. Mercaș Alexandru9 decembrie 2022 la 21:15

    Vă supun atenției faptul că am de gând să înființez Partidul Creștinilor Ortodocși din România (PCOR)! Fără ecumenism, fără fariseism! Pentru aceasta aș avea nevoie și de sprijinul dumneavoastră ideologic și co-participativ.
    Ideea înființării acestui partid 100% Ortodox mi-a venit după lungi meditări, Rugăciuni și mistuiri interioare pe Altarul Sfânt al Patriei și Românismului! Consider că actualului tăvălug satanist-ocultist-criminal-înșelător și distrugător nu i se poate opune decât un curent patriotic-Ortodox-naționalist-jertfelnic și Românesc 100%, care să fie în stare a lupta chiar și cu prețul vieții pentru Renașterea și Salvarea României, pentru propovăduirea Adevărului Ortodoxiei pe acest pământ!
    Pentru aceasta, aș avea nevoie din partea dumneavoastră de lobby și cooptare de membri puși în slujba Țării și Ortodoxiei!
    Acum ori niciodată!
    Așa să ne ajute Dumnezeu!
    E-mail: mercas_alex@yahoo.com
    WhatsApp: 0771205800
    Messenger facebook: Mercaș Alexandru.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.