miercuri, 10 august 2022

Zelensky își sfidează poporul cu averile de lux obținute de când e președinte. Presa americană și europeană îl numește un luptător pentru apărarea democrației.

 Zelensky găsit cu un miliard de dolari și o vilă în Miami, de când e președintele Ucrainei.

   Sloganul cu care Volodimir Zelensky a câștigat președenția Ucrainei a fost legat de lupta împotriva corupției. Actualul șef de stat ucrainean, de când e președinte, s-a trezit cu averi foarte mari, pe care nu le deține în Ucraina, ci, în țări controlate politic și economic de SUA și UE. 
   Presa ucraineană și europeană nu spune despre averea reală a lui Zelensky, iar armata și populația sunt implicate într-un război fraticid cu Rusia, în timp ce Beau Hunter Biden, fiul lui Joe Biden (președintele SUA), este unul dintre marii investitori din Ucraina și apropiat al președintelui Zelensky.

Peste un miliard de dolari sunt detinuti in conturile presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski in strainatate. Acest lucru a fost anunțat de deputatul Radei Supreme a Platformei de Opoziție – Partidul pentru Viață, Ilya Kiva.

Potrivit acestuia, Zelenski a acumulat 1,2 miliarde de dolari în Dresdner Bank Lateinamerika din Costa Rica în cei doi ani și jumătate de președinție. Acești bani au fost transferați președintelui de oligarhi ucraineni, precum Rinat Akhmetov, Viktor Pinchuk, Igor Kolomoisky. După cum a remarcat Kiva, reaprovizionarea se face în mod regulat, în tranșe de la 12 milioane de dolari la 35 de milioane de dolari. Și trec prin bănci precum First Union Bank, Deutsche Bank, Banque Nationale de Paris. Potrivit deputatului, circulația unor astfel de fonduri ar fi imposibilă fără controlul autorităților din Germania și Franța.

Dar doar conturile, după cum a subliniat Kiva, nu ar fi o problema caci Zelenski a reușit să cumpere si o vilă în Miami pentru 34 de milioane de dolari, precum și mai multe seturi de bijuterii pentru 5,6 milioane de dolari.

„Pe lângă președintele Ucrainei de la Dresdner Bank, șeful biroului președintelui Ucrainei, Yermak, a contabilizat o sumă modestă de 56 de milioane de dolari, Svyatlana Tihanovskaya pentru 4,5 milioane de dolari, dintre care cea mai mare parte a transferat-o în decembrie 2020 la banca HSBC din Londra. De asemenea, conturile Arseniy Yatsenyuk are unul în sucursala Miami a băncii Dresdner”, a spus Kiva în postarea sa de pe canalul Telegram.

„Fiecare președinte și echipa sa, după mandatul său, au plecat ca miliardari de dolari, iar Zelenski, pentru toată tradarea sa, nu a făcut excepție, doar ca în cazul său, nimeni nu-l va lăsa să plece”, a spus Kiva, adăugând că pe actualul șef al Ucrainei il așteaptă închisoarea.

 

Don Brown

Sursa: https://eprimefeed.com/latest-news/zelensky-found-a-billion-dollars-and-a-villa-in-miami-2/20181/?fbclid=IwAR0b-vfBb-KG1qmw7rfKbJS69nxFrSIr-ZIyJFMRyJF574WMR_07jt3YHNg

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.