sâmbătă, 30 iulie 2022

O judecătoare mai mare decât tribunalul.

Judecătoarea Adriana Stoicescu, este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate voci creștine din societatea civilă.

Adriana Stoicescu este magistrat în cadrul Tribunalului Județean Timiș. Mai exact, vicepreședintele acestei instituții. Cunoscută publicului larg din România datorită analizelor sale pe diverse teme: educație, cultură, minorități sexuale, cu un discurs creștin asumat, judecătoarea Adriana Stoicescu este un spirit incorect politic, dar corect juridic și uman. Deși sutele de dosare o țin ocupată mult timp, a avut amabilitatea să realizăm un scurt interviu.

Mai multe detalii vedeți aici:

https://ziarullumina.ro/educatie-si-cultura/interviu/nu-mai-avem-nevoie-de-virtute-fiindca-am-deprins-viata-fara-reguli-172216.html

 https://r3media.ro/adriana-stoicescu-ziarul-lumina-al-patriarhiei-romane-mie-mi-e-mila-de-cei-care-cred-ca-avand-bunuri-materiale-au-totul-sunt-mult-mai-saraci-decat-cel-mai-umil-muncitor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.