marți, 17 noiembrie 2020

Virusul face ravagii între noi, iar unii ne îndeamnă să nu credem. Ce interes au?

 Atenție la lupii în blană de oaie !

Se dovedeste ca habotnicii care administreaza unele site-uri pseudoortodoxe ne-au mințit. Acestia sunt cei care mereu sunt "pe contra" cu tot ce este Biserica Canonică, unii dintre ei ajungând în schismă datorită excesului de zel prin oprirea pomenirii fără discernământ.

Articol apărut pe "ortodoxinfo", administrat de Vasile Vieru (SACCSIV)

Circula in spațiul on-line informația ca starețul de la mănăstirea Lainici, parintele Ioachim Pârvulescu, ar fi in stare foarte gravă, infectat cu COVID, iar părintele Nicodim din aceeasi mănăstire, a decedat.

Ziare.com, confirmă ca starețul este internat si urmează să fie transferat la Bucuresti sau Timisoara, iar un monah a decedat.

Aviz habotnicilor care, fără nici un drept, se erijează în așa-zisi apărători ai ortodoxiei si îndeamnă lumea sa nu se protejeze…, sub pretextul ca virusul nu ar exista.

Recent a decedat arhimandritul Ghelasie Tepeș de la Sighisoara, si alți preoți din România si străinătate, iar mulți au trecut sau trec prin această încercare.

 

Articol publicat pe "Daniel Vla", un blog cu administrator neidentificat

Pentru a-și justifica prostia, pe rețelele de socializare, de sub unele conturi false, se răspândesc informații nedovedite de genul: "Preoții ne-au vândut si mint că au virusul", sau "Ne-au trădat în Creta, ne trădează și acum", sau "Sunt niște fricoși", sau "S-au dat cu masonii" etc… Nu contestăm că presa exagerează în privința virusului sau că ce s-a semnat în Creta ar fi bine. Dar ne întrebăm și noi, ce are acest virus cu documentele din Creta? Si dacă presa exagerează, de ce trebuie să devenim victime ale acestei boli? Bine înțeles că nu trebuie să ne panicăm, așa cum doresc cei din presă, dar nici să cădem în extrema opusă nu e indicat. Intrebări ne putem pune multe, dar ATENȚIE: Apostolul Pavel spune că orb pe orb la groapă cășăuzește.

Cine are urechi de auzit să audă.

 

Vedeti stirea de mai jos:

 

Staretul Manastirii Lainici, Ioachim Parvulescu, a fost internat in spital cu simptome ale noului coronavirus, starea sa fiind una buna.

Potrivit unor surse medicale, staretul va fi transferat catre o unitate spitaliceasca suport COVID-19 din Bucuresti sau Timisoara.

Aceleasi surse au afirmat, pentru Agerpres, ca un calugar tot de la Manastirea Lainici a decedat din cauza virusului SARS-CoV-2 in Spitalul din Targu-Carbunesti.
Acesta ar fi suferit de obezitate si ar fi avut si alte afectiuni.

 

Sursa : https://ziare.com/stiri/coronavirus/un-calugar-de-la-manastirea-lainici-a-decedat-de-coronavirus-staretul-internat-in-spital-1644499

 

 

8 comentarii:

  1. Da voi de unde aveți certitudinea că virusul există, că s-au îmbolnăvit de la virus? Ați văzut voi? Urmăresc și eu acele ,,site-uri pseudoortodoxe” și mi se par a fi chiar mai Ortodoxe decât voi, care amestecați ,,Lumina cu întunericul și Adevărul cu minciuna”, adică sunteți ,,căldicei” (ecumeniști). Reveniți-vă până nu e prea târziu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felician Grigorean1 decembrie 2020 la 09:20

      Bai schismaticule, daca iti plac acele site-uri de scandal care duce lumea in derizoriu, inseamna ca ti-ai dat arama pe fata.
      Vrei sa spui ca nu este virus? Ha, ha, ha... Ce destept te crezi, ... Doar te crezi, ca daca spui ca nu exista acest virus inseamna ca nu esti deloc.

      Ștergere
    2. Măi, întunecimea ta, măi orbete, există studii medicale ce demonstrează că acest virus nu există, ci este doar o făcătură politică pentru a implementa vaccinarea obligatorie și cipuirea. Pe mintea scurtă a ăstora ca tine se bazează sataniștii să implementeze Noua lor Ordine Mondială satanistă. De ce ești orb? Deschide ochii, întunecatule!

      Ștergere
    3. Ereticule, mi-ai sărit la beregată! Ar trebui să te dau anatemei pentru ereziile ce le scoți pe gură!

      Ștergere
  2. Nu ma îndoiesc că are legătură virusil ci Creta. Sunt note de pe aceeași partitură. Cu redtul dr acord.
    P.S. ȘI parintele Ghelasie era bine sâmbătă...

    RăspundețiȘtergere
  3. "Recent a decedat arhimandritul Ghelasie Tepeș de la Sighisoara"
    Testat (desi metoda nu are legatura cu vreun virus...) negativ.
    Tratat DUR, desi cu probleme cardiace.... medici anchetati...
    Stiti cu ce sint tratatati cei etichetati "Covid"?
    Este ceva dar nu este ce se spune si nici nu are gravitatea mediatizata.
    O boala noua aduce un supliment de decedati - nu este cazul.
    Simptomele atribuite Covid sint identice cu ale afectiunilor cunoscute si tratabile cu medicamentele existente.
    ----
    Este o contaminare prin aerosoli cu ceea ce ar fi vrut sa fie un vaccin anti-gripal administrat fara informare si fara consimtamant - ca la animale. Au dat chix.
    Ce testeaza este daca omul este om... la analize reiese ca ce gasesc este amestec cromozial uman.
    Acum incearca sa faca mix injectabil care sa curete deseurile biologice pe care omul le produce normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cazul cu pr. Ghelasie e un caz aparte, despre care vom afla candva adevarul. Au fost alti stareti, preoti, episcopi, calugari si calugarite care au intrat bolnavi in spital si s-au intors sanatosi acasa.
      Cine transforma cazul pr Ghelasie intr-un lucru general face diversiune. Carea ar fi scopul?
      In ce priveste chestiunea biologica-medicala ma abtin.

      Ștergere
  4. Ascultati acest cuvant;
    https://www.youtube.com/watch?v=LSh3zlDDUZo
    O ROMANCA pe care stramosii si-o recunoc ca fiica. Cinste ei si Dumnezeu sa o ocroteasca!
    Vasile O

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.