vineri, 2 octombrie 2020

Soros este gata să arunce America într-un Război Civil dacă Trump este reales

Se pare că declarațiile lui Donald Trump de susținere a concepțiilor creștine i-a deranjat pe cei care conduc lumea din umbră.

Miliardarul George Soros se află în spatele unei ample coaliții de grupuri militante de stânga pregătite să declanșeze o mișcare de „rezistență” masivă dacă Joe Biden pierde alegerile din SUA.

Coaliția de grupuri răspândite în toate cele 50 de state americane, de conivență cu aliații lor politici, ar putea provoca un haos de asemenea proporții încât să eclipseze „manifestațiile” violente din această vară, arată o investigație Breitbart.

De asemenea, se pare că liderii coaliției sunt gata să găsească un pretext – cum ar fi o eventuală contestare de către Trump a alegerilor, refuzul de a accepta înfrângerea sau proclamarea de către acesta a victoriei înainte ca toate voturile să fie numărate – pentru declanșa manifestații de protest în toată țara, acțiuni de nesupunere civică și de blocare a economiei dacă Biden nu câștigă.

„Vor avea loc contestații, o mobilizare masivă, luări de poziție ale guvernatorilor, procurorilor generali și membrilor Congresului”, a avertizat Vanita Gupta, președinta Leadership Conference on Civil and Human Rights, unul dintre grupurile care beneficiază de finanțările lui Soros.

„Oamenii vor fi inspirați și motivați să-și apere țara”, a declarat și Rahna Epting, directoare executivă a MoveOn.org, de asemenea finanțată de Soros, pentru The Nation. „Vom reuși? Ne vom bate cu disperare să reușim.”

„Cu cât Trump face să crească tensiunea, cu atât mai mult înfurie opinia publică. Aceasta este obosită de haos, e obosită de guvernarea sa”, a mai spus Epting. „Trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a ne asigura că va suferi o înfrângere zdrobitoare, pentru a-i reduce șansele de a o contesta.”

Joshua Klein de la Breitbart a pus cap la cap toate informațiile într-un articol intitulat „Coaliția susținută de Soros se pregătește pentru haosul post-electoral – Ne vom bate cu disperare”.

„Sub pretextul de a «împiedica o criză constituțională» o amplă rețea de activiști de stânga și de grupuri progresiste bine finanțate formează, organizează și pregătesc mobilizarea a milioane de americani dacă președintele Trump «contestă rezultatele alegerilor», refuză să se recunoască învins sau proclamă o victorie timpurie”, scrie ziaristul de la Breitbart.

„Autointitulată «Protect the Results» și proclamând că «nu putem ignora amenințarea pe care Trump o reprezintă la adresa democrației noastre și a unui transfer pașnic de putere»”, coaliția este un „proiect comun al Indivisible și Stand Up America, două grupuri de stânga fondate ca răspuns la victoria electorală a lui Trump din 2016 și ale cărui obiective sunt «să se origanizeze și să reziste agendei periculoase a lui Trump» și «să-l învingă pe Trump și pe acoliții săi»”, explică Klein.

Ambele grupuri fac parte dintr-o rețea-umbrelă mai vastă, Democracy Alliance (DA), finanțată de Soros, care se laudă că cheltuiește 80 de milioane de dolari pe an pentru a promova idei progresiste și care afirmă că este constituită „persoane de culoare, persoane LGBTQ, femei și tineri”, care vor realiza „o schimbare socială progresistă”.

„Jucăm un rol de frunte în promovarea infrastructurii necesare pentru a promova un program progresist pentru America”, arată site-ul DA. „Investim în toate aspectele pentru construirea unei puteri progresiste – de la elaborarea de politici la organizarea de comunități locale și la campanii electorale la nivel statal și federal.”

Stand Up America singură susține că are 2 milioane de membri deciși să „reziste agendei lui Trump”, care s-au angajat în protejarea investigației lui Mueller și s-au luptat din greu pentru a bloca confirmările la Curtea Supremă ale lui Neil Gorsuch și Brett Kavanaugh.

Titlul paginii de deschidere a site-lui Indivisible sună astfel: „Veniți alături de noi pentru a salva Curtea Supremă. Nu îl putem lăsa pe Donald Trump să distrugă moștenirea lui Ruth Bader Ginsberg (sic!) înlocuind-o cu un judecător din lista sa restrânsă de extremiști conservatori”.

Coaliția celor două formațiuni, care totalizează în prezent peste 90 de organizații, este una dintre cele mai agresive pro-avort, pro-LGBT, radical-stângiste. Printre ele se numără colosul industriei avortului Planned Parenthood, Vote Pro Choice, Women’s March, Move On, National LGBTQ Task Force, Common Cause și Faithful America.

Grupările cheie sprijinite de DA sunt # Resist, ACLU, Media Matters și Organizing for Action. Ultimul grup a fost creat la începutul lui 2013 pentru a-i menține pe susținătorii lui Barack Obama activi, după încheierea mandatelor acestuia.

Retorica liderilor acestor grupuri mizează pe un scenariu nefondat pe nimic concret, potrivit căruia Trump, pierzând alegerile, este dispus să creeze o criză constituțională prin refuzul de a pleca și „împingând republica americană până la punctul de ruptură”.

„Indivisible mizează pe capacitatea sa, demonstrată deja, de a mobiliza un mare număr de oameni pentru a protesta față de separările de familii de la începutul președinției lui Trump (criza imigranților de la frontiera cu Mexicul – n.r.) și de a activa rețelele care au mărșăluit în stradă cerând punerea sa sub acuzare în 2019”, subliniază Sasha Abramsky de la The Nation. „Aceste acțiuni, împreună cu Marșurile Femeilor, mobilizările pentru criza climatică și, bineînțeles, recentele efuziuni de sprijin pentru echitate rasială au demonstrat că puterea populară poate modela evenimentele, chiar în era Trump.”

„Rezistența noastră este esențială pentru a apăra rezultatul acestor alegeri”, a declarat Arisha Michelle Hatch, directoare executivă a Colour of Change, un Comitet de Acțiune Politică (PAC). „Ne vom mobiliza pentru a-i proteja pe negri de haos și de durerea care vor rezulta inevitabil dacă Trump decide să nu țină cont de realitate în noiembrie.”

„Singura barieră care îl împiedică pe Trump să arunce democrația noastră de pe stânci într-un ocean de fascism suntem noi, oamenii, în Ziua Alegerilor”, spune Nelini Stamp, directoare de stategie și parteneriate la Working Families Party.

„Dacă Trump continuă să facă uz de tactici menite să intimideze alegătorii și să tulbure alegerile, vom avea nevoie de o rezistență locală masivă pentru a ne apăra democrația”, declară K. Sabeel Rahman, președintele Demos Action. „În fața unor alegeri cruciale va trebui ca noi toți să ne asigurăm că democrația noastră nu este deturnată.”

„Când Joe Biden și Kamala Harris vor fi aleși, acest lucru se va datora faptului că patru ani oamenii au văzut ultimii patru ani de dezbinare, inclusiv tentativele inacceptabile de a ne diviza pe bază de rasă, și au respins cu fermitate acceastă retorică”, spune și președinta Service Employees International Union, Mary Kay Henry.

„Megadonatorii de stânga, precum George Soros, au fost ocupați să instaleze procurori de district radicali în toată America. Priviți”, spune Tucker Carlson, realizator la Fox News.

„Procurorii – oamenii a căror slujbă este să vă protejeze – le facilitează infractorilor posibilitatea de a vă teroriza familiile”, adaugă Carlson.

„Nu este o întâmplare”, afirmă acesta. „Megadonatorii de stânga ca George Soros au realizat că este mai ușor să instalezi membri rasicali ai DA decât să convingi oamenii să-și dea foc la propriile orașe. Soros s-a zbătut din greu pentru a face să fie desemnați procurori districtuali care vor zădărnici legile împotriva tulburărilor de stradă și a violenței prin neaplicarea lor.”

„Grupuri sprijinite de Soros au cheltui peste 13 milioane de dolari în alegerile de procurori districtuali din 17 state”, mai spune Carlson. „În ultimii ani, acest lucru s-a produs în Florida, California, Pennsylvania, Texas și Virginia.”

„În 2017, Soros a cheltuit circa 1,7 milioane de dolari pentru alegerea unui singur om, Larry Krasner, la Philadelphia. El este procuror districtual și, cum era de prevăzut, Krasner a determinat o creștere dramatică a infracționalității”, a mai adăugat ziaristul de la Fox.

Este absolut improbabil ca procurorii districtuali de stânga să aplice legea împotriva protestelor pregătite de Soros în noiembrie, care se anunță mai violente și mai devastatoare decât cele văzute în această vară la Portland, Seattle, Minneapolis, Kenosha și Washington DC.

 

Sursa: https://evz.ro/soros-este-gata-sa-arunce-america-intr-un-razboi-civil-daca-trump-este-reales.html

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.