marți, 2 iunie 2020

Video: Impartasania cu Trupul lui Hristos - intre nebunia lumii si lucrarea Harului.

    Preotul ortodox român din Grecia (Mitropolia de Pireu), Matei Vulcanescu, aduce câteva lămuriri legat de împărtășania credincioșilor cu o singură linguriță. Acest subiect a fost creat artificial de către
persoane care vroiau să conteste sfințenia Sfintelor Taine din Împărtășania ortodoxă.
   Pentru prima dată acest subiect, a fost deschis în anul 2014 de către liderii Asociației Social Umaniste ASUR când au înscenat la o biserică din România un scandal creaat artificial folosindu-se de o femeie care a cerut preotului să-i împărtășească copilul cu linguriță de unică folosință. reprezentanții ASUR au planificat acel incident pe care l-au filmat pentru a crea un curent anti-Împărtășanie prin mediile on-line. Cu prilejul pandemiei COVID, acest subiect a fost redeschis de către asociațiile antiortodoxe din Romania, având și susținerea guvernului de la București și a președintelui României Klaus Iohannis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.