luni, 9 martie 2020

Statul Ateu isi scoate coltii. A gasit motive sa inchida bisericile. Cine sunt cei care iau astfel de "decizii"?


Se incearca inchiderea bisericilor de Pasti, sub pretextul coronavirus.

   La initiativa unor lideri politici antiortodocsi, printre care si USR-istul Andrei Caramitru, sustinuti de ONG-urile antiortodoxe din Romania, Arafat incearca inchiderea lacasurilor de cult ortodoxe, din Romania.

   De asemenea, la initiativa acelorasi lideri antiortodocsi, s-au facut presiuni asupra conducerii BOR sa se introduca noi reguli in Biserica Ortodoxa, in ce priveste practica Impartasaniei.

   Aceste situatii nu sunt doar in Romania, ci si in Grecia, unde Statul ateu, sub pretextul raspandirii gripei, incearca inchiderea Bisericilor Ortodoxe.


   Daca oficialii Statului Roman, mass-media, ONG-urile etc..., nu ar fi avut o atitudine ostila Bisericii Ortodoxe, pana in prezent, poate i-am fi crezut de buna intentie. 
   Pana acum lucrurile au fost lamurite cu claritate, prin insasi faptele celor care, mereu au astfel de initiative. De asemenea initiatorii acestor "decizii" sunt persoane care de cativa ani incoace ataca si denigreaza insistent Biserica Ortodoxa.

Pozitia oficiala a Patriarhiei Romane, Vedeti aici:

OBS. 
Nu s-a spus nimic despre inchiderea supermarcheturilor si a multinationalelor a caror profituri se indreapta spre agenti econoimici straini.
Nu s-a luat nici o masura de inchidere a complexelor comerciale cu factori econiomici din China (ex. Dragonul Rosu, complex Europa etc.) unde zilnic este aglomeratie.
De ce doar bisericile?

Un comentariu:

  1. Cine închide vreo Biserică nu mai primește Mântuire în Vecii Vecilor!

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.