joi, 5 iulie 2018

Viata unui tânăr din Constanţa a fost distrusă de medici. Speranta salvarii lui ar costa 30.000 euro.


CONSTANȚA:
Un tânăr de 18 ani are nevoie de ajutorul nostru
- Ionuț a rămas imobilizat după o operație!

 

Ionuț are nevoie de ajutorul nostru pentru a depăși o perioada critică din viața lui. Operat de mai multe ori în spitale din România, băiatul suferă de scolioză juvenilă, iar intervențiile chirurgicale nu au făcut altceva decât să-l țintuiască la pat.





Disperată, mama lui a găsit o echipa medicală ce doreste să-i ofere lui Sabin o șansă, într-o clinică din Turcia, însă transportul si investigarea, care trebuie făcut în condiții speciale, costă în jur de 10.000 de euro. [intre timp Sabin si mama lui au ajuns in Turcia, unde a fost radiografiat si evaluat, iar sansa lui ar fi foarte mare, daca va reveni la interventia chirurgicală salvatoare in maxim 3 saptamani – respectiv pana la 20 Iulie 2018]

Operatia ar costa 15.000 Euro, spitalizarea 7000 Euro  si tratamentul 8-9000, totalul ajungand la peste 30.000 Euro.

Sabin Ionuț Ciobanu este elev la Liceul Teologic din Constanța, dar pentru că nu se poate deplasa, profesorii au decis să vină acasă să-l ajute. Coșmarul lui a început în urmă cu trei ani când a fost depistată boala, iar mama lui l-a dus în București, unde băiatul a fost operat de mai multe ori.

Deși medicii i-au dat speranțe, Sabin a ajuns să fie țintuit la pat, iar orice mișcare pe care o face este un chin.

"În urmă cu 3 ani a fost operat de scolioză juvenilă și în urma acestei operații nu se simte foarte bine. Mai exact, l-a pus la pat și nu știm care este cauza. El are un implant, 2 tije și 20 de șuruburi, pentru a-i fixa coloana, și acum a ajuns de nu mai suportă nici hainele pe el. Și nu mai spun de dureri, are dureri cumplite!", a declarat Carmen Ciobanu, mama tânărului.

Șansa lui Sabin a venit de la o clinică din Turcia – Memorial Hospital Istambul, insa va trebui in maxim 2-3 saptamani sa strangem randurile si fondurile, Doamne ajuta!

"Mi-e dor să stau întins fără dureri", spune Ionuț.

Orice ajutor în acest caz dramatic si urgent, este binevenit:

CIOBANU IONUȚ SABIN

          cod IBAN: RO07BTRLRONCRT0375807601

          BANCA TRANSILVANIA AGENTIA TOMIS

          Contact: 0737.640.725 - mama lui Ionut Sabin, D-na Camelia Ciobanu  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.