marți, 22 mai 2018

VIDEO: În Republica Moldova creştinii au fost arestaţi pentru că s-au împotrivit paşnic unei manifestaţii ale homosexualilor.

De 6 ani consecutiv:
 Homosexualii mărşăluiesc pe străzile din Chişinău 
sub protecţia jandarmeriei moldovene.

   Un grup de credincioşi ortodocşi împreună cu câţiva clerici s-au aşezat pe asfalt în faţa convoiului de manifestanţi care mărşaluiau pe străzile din Chişinău promovând practicarea homosexualităţii sub egida lonzinilor subliminale "Fără frică". Creştinii s-au aşezat în genunchi şi s-au rugat. Când convoiul LGBT a ajuns în dreptul lor, jandarmii au intervenit în forţă şi au eliberat calea manifestanţilor, arestându-i pe ortodocşii care se opuneau acestui eveniment.


Presa sistemului (din Republica Moldova) a scris că ortodocşii care s-au împotrivit manifestaţiilor LGBT au fost agresivi. Filmările dovedesc contrariul.

Vedeti si o fotografie facută cu telefonul unde se vede ştirea diversionistă:

Prof. Cristian Marc

Un comentariu:

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.