marți, 12 ianuarie 2016

Premierul tehnocrat al Romaniei face "economii" la buget. Care sunt rezultatele manifestatiilor stradale pentru victimele de la Colectiv?La clubul Colectiv au murit tineri arsi, asficsiati etc. 

Cei care au strigat in Bucuresti "jos Ponta" si "jos Patriarhul Romaniei"
azi tac cu "demnitate" in fata noilor schimbari la care ei au fost doar simple unelte.

Dacian Cioloș a mers la Berlin cu un avion privat. Călătoria costă peste 23.000 de euro.


Premierul Dacian Cioloș pleacă joi la Berlin, pentru o întâlnire cu Angela Merkel, la bordul unui avion privat.Este vorba despre o cursă privată Air Țiriac, care va costa 23.500 de euro, informează antena3.ro

Despre vizita lui Dacian Cioloș în Germania, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegația care îl va însoți pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și șeful Cancelariei primului-ministru Dragoș Tudorache. 

"Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească și cu Forumul româno-german care are reprezentanți la Berlin. Scopul este întărirea relațiilor bilaterale și de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuție în această lună și la Consiliul European, legate de migrație, politică externă", a precizat Dan Suciu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.