vineri, 2 mai 2014

Recrutare obligatorie?

PROFETIA Parintelui Justin Parvu: “MAI SUNT 12 LUNI de libertate si vine urgia”
La cipuri? La razboi? Sau la inceputul durerilor, dureri ce vor include si cipurile si razboiul si tot ce inseamna pregatirea instaurarii NOII ORDINI MONDIALE?
Sfantul Lavrentie de Cernigov ne avertiza:
Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţuidar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpurila sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind
Iar stalpul new age Alice Bailey recunostea:
NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”
Situația tensionată din Ucraina determină autoritățile române să acționeze, motiv pentru care în Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război.
Astfel, potrivit prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.
[…]
Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale – Mircea Dușa, ministrul Justiției – Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații – George Maior, directorul Serviciului de Protecție și Pază – Lucian Pahonțu, ministrul Afacerilor Interne – Radu Stroe, ministrul Sănătății – Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe – Teodor Meleșcanu, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale – Marcel Opriș.

sursa : http://saccsiv.wordpress.com/2014/05/01/romania-recrutare-obligatorie/

Degeaba nu vrei să mergi la război. Războiul vine la tine!

razboi-georgia-2008
Am văzut o mulţime de reacţii după anunţul că în caz de război bărbaţii vor fi recrutaţi obligatoriu. Majoritatea acestor reacţii sunt de genul: eu nu vreau să merg la război pentru că nu vreau să mor pentru Ponta, Băsescu, Voiculescu etc. Alt argument este ceva de genul: ce poate face un om obişnuit cu un AKM în faţa unor soldaţi profesionişti? – mai bine îmi văd de treabă şi stau acasă. Trebuie să-i dau dreptate lui Moise Guran de această dată: defetismul online este extrem de toxic.
Nici una din aceste luări de poziţie nu ţine seama de o chestie simplă. Nimeni nu te întreabă dacă vrei să mergi la război. Războiul pur şi simplu vine peste tine şi fiecare om dovedeşte din ce este făcut cu adevărat. În cazul unei invazii moartea nu mai alege: defetişti, trădători, pacifişti – toţi mor la grămadă. Vrei – nu vrei, tot mori. Degeaba spui că nu vrei să mori pentru Ponta sau Băsescu. Plus că un om simplu cu un AKM în mână poate face destul de multe, depinde cât este de hotărât.
O armată, oricât de slabă ar fi, îl pune cât de cât pe gânduri pe orice invadator. În 1878 armata română nu a cedat în faţa ameninţărilor ruşilor. La fel în 1944 – existenţa armatei române i-a ţinut cât de cât în şah pe sovietici, le-a dat de lucru, i-a îngrijorat. În decembrie 1989 sovieticii tare ar fi vrut să acorde puţin sprijin loviturii de stat – însă s-au găsit ofiţeri care să spună că deschid focul asupra oricărui militar străin care trece graniţa. Cu nişte pacificatori sovietici în ţară în decembrie 1989 evenimentele din Transnistria s-ar fi putut desfăşura în Transilvania, puţin mai la vest. Regele Carol I le-a spus ruşilor în 1878 că armata română poate fi înfrântă, dar nu dezarmată – şi aşa a fost de atunci încoace. Nu este cea mai puternică armată din lume, îi lipsesc multe utilaje, însă armata română pune pe oricine pe gânduri, cât de cât.
Iar fără armată şi fără oameni dispuşi să lupte, restul românilor devin victime, viitori sclavi. Spre aducere aminte câteva imagini din războiul din Georgia, de acum câţiva ani.
sursa :www.george-damian.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.