marți, 16 mai 2017

Cărarea împaratiei - Cele mai bune vremi de mântuire


6 comentarii:

  1. OFF TOPIC
    Dacă doriți și dispuneți de puțin timp, v-aș ruga să accesați PIAȚA UNIVERSITĂȚII – ROMÂNIA (1990), un film documentar EXCEPȚIONAL. Merită văzut și studiat.

    Noi, românii, oare ne cinstim martirii din decembrie 1989 și pe cei care au protestat împotriva comunismului în PIAȚA UNIVERSITĂȚII (53 de zile în ,,zona liberă de comunism”)?
    Tineri studenți, intelectuali și muncitori au fost uciși cu zecile în perioada 13-15 iunie 1990 sub bastoanele polițiștilor și securiștilor, sub ciomegele minerilor chemați și aduși de masonul filosovietic și KGB-ist Ion Iliescu.
    Trupe de securitate și miliție au arestat înainte de zorii dimineții de 13 iunie circa 267 de persoane folosind violența.
    Liderul studenților bucureșteni Marian Munteanu și alții au fost anchetați și torturați săptămâni întregi. Pe 13 iulie s-a organizat un mare protest pentru eliberarea lor. Sute de răniți grav și mii de răniți…
    Sediile partidelor din opoziție și ale unor asociații precum 21 decembrie 1989, devastate… Societatea românească scindată la extrem și incitată la ură…
    Întunecarea imaginii României pe plan extern, după ce câștigase multă simpatie după așa-zisa revoluție, care a fost transformată doar într-o schimbare de regim (revoluție anticeaușistă, deși poporul român voise una anticomunistă)…

    Dacă sunteți din București sau împrejurimile acestuia, mergeți măcar o dată și aprindeți o lumânare la mormintele lor din cimitirul Străulești II. Pe multe cruci scrie: ,,NEIDENTIFICAT”…

    AU LUPTAT ÎMPOTRIVA COMUNISMULUI PENTRU RESPECTAREA PROCLAMAȚIEI DE LA TIMIȘOARA.
    AU LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI DEMNITATEA POPORULUI ROMÂN!
    AU CÂNTAT CÂNTECE NOI ANTICOMUNISTE. AU PROTESTAT PAȘNIC. AU FOST NUMIȚI GOLANI DE CĂTRE ILIESCU. LA FEL CUM CEAUȘESCU I-A NUMIT HULIGANI PE REVOLUȚIONARII DIN TIMIȘOARA…
    AU ÎNĂȚAT RUGĂCIUNI (vedeți la un moment dat pe părintele Galeriu spunând la microfon Tatăl nostru)…
    AU STRIGAT DE NENUMĂRATE ORI ,,JOS COMUNISMUL!”

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ti-ai pus intrebarea de ce plang multi azi dupa comunism?
    Nu stiu daca i-as putea numi martiri pe cei de la 89" pentru ca ne-au adus subjugarea fata de americani. Uite asa, datorita lor azi ni se duce aurul de la Rosia Montana, ni se exploateaza padurile si ni s-au desfiintat fabricile. Nu mai exportam ci doar importam. Ce au adus bun acesti revolutionari? nimic, decat faptul ca poti vorbi liber fara ca cineva sa te asculte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea

      Iartă-mă, dar ești cam naiv cân spui că ,,poti vorbi liber fara ca cineva sa te asculte”. Ești mai ascultat acuma de mii de ori decât în timpul comunismului.

      Ștergere
  3. OFF TOPIC
    Un frate semnala un articol excepţional:
    http://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/19/victor-ponta-este-asasinul-procurotului-panait/

    RăspundețiȘtergere
  4. Părinte Arsenie, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dușmanii părintelui Arsenie turbată de nervi când publicati vre-un articol sau filmuleț din care să reiasă adevărata personalitate a părintelui. Asta pentru că nu au destulă traire duhovnicească.

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.