joi, 3 aprilie 2014

Invitatie la mitingul national "Glasul pamantului: Tara spune NU gazelor de sist"

ASTRADROM Bihor indeamna tot romanul sa fie alaturi de Academia Civica Bihor, care ii invita pe bihorenii responsabili sa participe la mitingul national "GLASUL PAMANTULUI: TARA SPUNE NU GAZELOR DE SIST". Sa mergem si noi, cu mic cu mare, duminica, 6 aprilie 2014, in Oradea - Piata Unirii, precum si in alte 70 de orase din Romania si diaspora. Pentru a lasa copiilor si nepotilor nostri un mediu curat si acces la elementul vital - APA, stiut fiind ca este pusa in pericol, printre altele, apa potabila, haideti ca IMPREUNA SA OPRIM OTRAVIREA ROMANIEI.

Un comentariu:

  1. ROMANI TREZITI-VA ...SA PARTICIPAM LA MITINGUL IMPOTRIVA GAZELOR DE SIST...........din tara Beiusului se va pleca spre Oradea la ora 13 30. va rugam confirmati daca doriti sa fiti alaturi de toata tara la protestul :GLASUL PAMANTULUI:TARA SPUNE NU GAZELOR DE SIST telefon: 0749294208, 0766868892

    RăspundețiȘtergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.