miercuri, 12 martie 2014

Plâng icoanele Maicii Domnului cât şi ale Domnului Iisus Hristos în Ucraina şi Rusia


c47ae9bb7d4fd937b655c0cd7b9ed12e

Zeci de icoane… plâng toate deodată în Bisericile Ortodoxe din Rusia şi Ucraina. Conform ştirilor transmise în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lăcrimeze, după începutul crizei din Ucraina.

Destui sunt cei ce vorbesc că este transmis un “mesaj din cer”, care ar aduce a semn rău, alţii se închină la icoane şi cer ajutorul şi mila lui Dumnezeu în criza şi haosul creat.
Acest fenomen spontan al plângerii în masă a icoanelor nu s-a întâmplat de foarte mult timp, având loc mai ales pe fondul unor catastrofe mari. De exemplu, cum s-a întâmplat înainte de revoluția din 1917.
Cazuri de plângere a icoanelor au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte orașe.

sursa: ortodox.md

)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.