vineri, 1 februarie 2013

Dictatura mondiala si pasapoartele biometrice: o simpla coincidenta cu spusele apocalipsei?

Pasaportul biometric un instrument de control si manipulare a omenirii la nivel mondial
   Cand parintele Iustin Parvu a emis primul comunicat prin care demasca dictatura biometrica si pericolul actelor cu cip multi s-au ingrozit iar altii au stat in asteptare: "sa vedem ce-o fi". Iata, acum lucrurile incep sa iasa tot mai pregnant la iveala. Am fost inselati!
   Ministerul de interne din Romania spunea ca actele cu cip prezinta siguranta cetateanului. Azi, pentru suma de 1000 euro, un hecar iti poate oferii identitatea dorita. Unde este siguranta despre care vorbeau reprezentantii ministerului de interne?
  Trista este atitudinea Sinodului BOR, care, dupa trecerea la cele vesnice a mitropolitului Bartolomeu Anania, a "clasat" subiectul trecandu-l sub tacere. Ne incurajeaza insa pozitia Bisericilor surori ale Rusiei, Georgiei si Greciei care au avut taria de a-si apara turma de aceste pericole.
   Conform proiectelor realizate, cu zeci de ani in urma, de catre siguranta statului american, pentru a se stopa falsificarea cipurilor biometrice se va trece la implantare pe mana sau pe cap... Aceasta coincizand cu citatatul apocaliptic care spune ca nu vei mai putea vinde sau cumpara daca nu vei primi acest semn. Realitatea e dureroasa caci libertatea omului nu exista decat in lozinci si slogane. Actele cu cip si banii electronici controleaza comertul la nivel mondial al fiecarei persoane in parte. Fara acestea nu se va putea vinde sau cumpara. Iata de ce nu gresim cand spunem ca cipurile sunt satanice. 
    Citirea datelor biometrice cu un aparat personal si mutarea acestora pe un alt document similar se pot face cu usurinta de catre un hecar. Detalii tehnice despre aceste situatii puteti gasi accesand link-ul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.