joi, 2 februarie 2012

Comemorarea Valeriu Gafencu - 11 februarie 2012

Asociatia PREZENT va asteapta sambata 11 februarie 2012, ora 11:30 sa il comemoram pe Valeriu Gafencu si pe fostii detinuti politici cazuti in timpul detentiei in temnita din Targu Ocna printr-un parastas savarsit la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena aflata in Cimitirul in care a fost ingropat trupul lui Valeriu si unde camarazii sai au ridicat o frumoasa Troita.
Mentionam ca anul acesta devansam comemorarea deoarece in data de 18 februarie va avea loc pomenirea mortilor cunoscuta popular cu numele de "mosii de iarna”.
Ca in fiecare an, manifestarea este sprijinita de familia lui Valeriu Gafencu si de fostii detinuti politici care au impratasit acelasi crez romanesc.

In functie de numarul doritorilor vom asigura transport cu microbuz/autocar din Bucuresti. In acest sens ii rugam pe cei interesati de transport sa ne anunte cat de curand posibil pentru a putea rezerva din timp mijlocul de transport potrivit. Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Astazi 24 ianuarie 2012 se implinesc 91 de ani de la nasterea lui Valeriu Gafencu.
Asociatia PREZENT!
Costel Condurache 0726 314475 - asociatiaprezent@yahoo.com

http://valeriugafencu.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.