luni, 11 aprilie 2011

pentru agricultura

Prin fondurile europene nerambursabile pentru agricultura puteti accesa:
Măsura 141- Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistență 1500euro/an
Conditii
: - exploatația are o dimensiune economica cuprinsa intre 2 si 8 UDE- exploatatia este inscrisa in Registrul agricol. Sunt favorizate persoanele cu varste pana in 40 ani si cei din zone defavorizate.
Măsura 112- Instalarea tinerilor fermieri 25.000 euro
Conditii : - exploatația are o dimensiune economica cuprinsa intre 6 si 40 UDE- exploatatia este inscrisa in Registrul agricol. Solicitantul sprijinului are vârsta sub 40 de ani şi se instalează pentru prima dată în exploataţia agricolă ca şi conducător (şef) al acesteia; deţine sau se angajează să dobândească competenţe şi calificări profesionale în raport cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare
Măsura 221 – Prima împădurire a terenurilor agricole”-finantare in functie de zona geografica-Conditii : - suprafata minima 0.5 ha. Terenul trebuie sa fi fost declarat la APIA cu cel putin 2 ani inainte de depunerea dosarului. Să se respecte în această perioadă condiţiile agricole şi de mediu (GAEC)
Pentru mai multe
detalii va asteptam la Centrul de Consultanta in Afaceri din Beius (langa Restaurantul La Popular) Contact : 0744867967

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.