marți, 8 februarie 2011

Patriarhul Ardealului ramane cu noi in vesnicie

Dupa trecerea din lumea aceasta a IPS Bartolomeu au aparut pareri si comentarii din partea unora care nu l-au iubit. Acestia aduc doua acuze mitropolitului cum ca a fost legionar si ca a colaborat cu securitatea.
Cei care l-au cunoscut nu au nevoie de comentarii si stiu destul de bine ce a insemnat pentru aceasta parte a tarii acest mare patriarh al Ardealului, numit si "Leul Ardealului".
Nu e nevoie sa il apere cineva de acuzele si neghiobiile aduse de unii ziaristi deoarece faptele sale spun cine a fost cu adevarat.
ASTRADROM il va avea vesnic in amintire si nu il vom uita nicicand in rugaciunile noastre, cu atat mai mult cu cat, ne-a acordat simpatie si admiratie inca de la infiintare.
Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva marturii mai semnificative aparute in alte surse de informare cu acest prilej:

http://bartolomeuanania.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.net/cuvinte-duhovnicesti-predici-si-conferinte-ips-bartolomeu-anania-2/
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/02/01/ips-bartolomeu-anania-omul-care-ne-a-dus-in-spate-marturisiri-de-la-emisiunea-eugeniei-voda-profesionistii/
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/02/07/parintele-arsenie-papacioc-despre-ucenicul-sau-vladica-bartolomeu-anania-dupa-trecerea-sa-la-domnul-era-odihnitor-mangaietor-inima-calda/
http://www.razbointrucuvant.ro/2011/02/04/glasul-de-tunet-al-mitropolitului-bartolomeu-anania-avertizeaza-si-m

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.