luni, 1 noiembrie 2010

Sfinti Romani "asteapta" canonizarea

Consiliul Director al Asociatiei pentru Pastrarea si Promovarea Valorilor Culturale si Nationale a Poporului Roman - ASTRADROM, intrunit azi, 30 octombrie 2010, a discutat si probleme legate de inaltarea unui monument in municipiul Beius in amintirea martirilor popa Flore, popa Mihail, Gavruta Petru si a tuturor celor care in anul 1744 au murit pentru apararea dreptei credinte si a demnitatii noastre nationale. Pe aceasta cale, ASTRADROM cere Episcopiei Ortodoxe din Oradea sa inainteze cat mai repede posibil demersurile catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in vederea canonizarii acestora.
Mentionam ca PS Sofronie Drincec, episcopul Oradiei, a promis in urma cu aproape doi ani ca va face toate demersurile necesare in acest sens.

Biroul de presa ASTRADROM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.