joi, 11 martie 2010

Invitatie la conferinta cu Danion Vasile

Asociația pentru păstrarea și promovarea valorilor culturale și naționale ale poporului român vă invită la două conferințe susținute de scriitorul Danion Vasile. Prima conferință va fi miercuri, 24 martie 2010, orele 18,30 , la sala mare a Primariei municipiului Beiuș , cu tema BISERICA ȘI DUȘMANII EI, iar a doua conferință va fi la Oradea,joi, 25 martie 2010, Teatrul Arcadia orele 18, cu tema SEMNELE ȘFÂRȘITULUI LUMII. Se va lansa volumul ,, Biserica și dușmanii ei”.

Într-o lume zbuciumată, în care pare uneori greu să duci o viață creștină când nu ai modele, pare o nebunie să fii contra curentului , încercând cu disperare să trăiești după Evanghelie într-o lume modernă în care ceilalți se rup de vechile tradiții! Oare nu trebuie ca Biserica să fie mai înțelegătoare și mai permisivă, să țină cont de neputințele credincioșilor? Unde mai găsim un model adevărat? Răspunsul la aceste întrebări și nu numai se vor obține în cadrul acestor două conferințe susținute de binecunoscutul scriitor Danion Vasile.

Danion Vasile este un scriitor care rupe tăcerea, care pare că reașează teologia morală privind familia și biserica într-o manieră ușor de înțeles. Dintre cărțile scrise de Danion Vasile, amintim:
*Taina iubirii;
* Bucuria Crăciunului;
* Cum să ne creștem copiii;
* Despre înfruntarea necazurilor;
* Dărâmarea idolilor. Apostazia New Age;
* Despre sfințenia preoților de mir;
*S.OS. – despre reîncarnare și invazia extraterestră
*S.O.S – despre horoscop cutremure și ghicirea viitorului
*Ne vorbesc părinții athoniți;
* Mângâiere pentru bolnavi;
* Despre înfruntarea bolii
* Cartea nunții
* Jurnalul convertirii
* Evanghelia versus Iuda
* Repere – Duhovnicul. Rugăciunea.postul
* UNDERGROUND – Rebelii generației NU

Anca Budău – secretar ASTRADROM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.