duminică, 11 octombrie 2009

Minunea Maicii Domnului de la Schitul Huta, reportaj TVR 1 Universul credinţei

Vizualizare de pe trilulilu.ro:
Minunea de la Huta (Reportaj TVR1 Universul credintei)
Vezi mai multe video din Evenimente


Vizualizare de pe youtube.com:
-partea I

- partea a II-a

4 comentarii:

  1. ”Fericiti cei care n-au vazut si eu crezut”, acum vedeti ca in biserica Ortodoxa este adevarul si viata, si tot nu credeti! de ce va pierdeti timpul cautindu-L pe Dumnezeu in secte si religii de tot felul care apar asa ca ciupercile dupa ploaie?Nici lacrimile nu va induioseaza...Veniti sa cadem la Maicuta Domnului, caci fara ea, nu stiu daca se mintuieste cineva. Dumnezeule, milostiv fii mie pacatoasa pentru civintele acestea!Sa fii binecuvintata in veci Preasfinta fecioara...(rugati-va, fratilor si pt mine. pacatoasa Elena)

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand preotul cel tanar din schit s-a dat de partea ecumenistilor lui Sofronie Maica Domnului a plecat de la Huta. Icoana a fost primita de parintele Eftimie personal de la un om din Oradea si acum e la o biserica de mir tot din Oradea. Maica Domnului a plans ca a simtit ca p Visarion va trada. Imi pare rau de el. Speram ca ortodoxia in zona nu va avea de suferit de deciziile luate de p Visarion in privinta marturisirii sale de credinta.
    Pr Eftimie s-a dus de acolo si asa si-a pastrat sufletul curat si Vertical. Odata cu Intrarea duhului lumesc la Huta a plecat si pr Eftimie si Maica Domnului. Poate ca intr-o zi lucrurile isi vor reveni la normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. cata vreme nu se stie lista inaltilor prelati securisti, biserica ortodoxa nu va fi curata. Macar la alte culta apar pe internet, dar in ortodoxie staruie cuibul diavolilor rosii. Si mitropolitul defunct Ananie al Clujului a permis mizeri si dupa 89. La ordinul sau au fost facute mizerii satanice in biserica, caci daca ordona mitropolitul, un preot slujeste ce i se cere. Uite baptistii au cerut sa afle si au facut o delegatie din preoti curati, adica tineri ce e legitimata de consiliul lor baptisp pe Romania si au aflat despre preotii colaboratori cu securitatea si cat de mult au turnat enoriasii la secu. Dar in ortodoxie nu se poate, asa e ca aici nu se poate? Mi-e sila de ei, de cei merita, sunt scarbosi si fac magie neagra daca li se cere de mitropolit. Mie mi-au facut, vorbesc pt ca stiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, Ai cam luat-o razna. Pe langa ca esti pe langa subiect mai si spui minciuni pe care nu le poti dovedi. De aici se vede clar ca esti plin de venin asupra ortodoxiei. Mitropolitul Bartolomeu A facut ani grei de inchisoare dar este nesuferit de multi pentru ca nu a facut compromisuri. Probabil ca si tu esti din randul barfitorilor acelora. Ar putea sa iti fie rusine ca vorbesti astfel despre un om care nu e in viata. Dumnezeu sa te ierte si sa iti dea minte. Despre subiectul din reportaj ai avea ceva de spus? Ar fi mai de folos decat barfele despre clerul ortodox...

      Ștergere

Decizia de publicare a opiniilor dvs. ne aparţine în întregime. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. va revine în exclusivitate. In cazul in care contin expresii necuviincioase sau calomnii suntem nevoiti sa-l anulam. Va multumim pentru intelegere.