joi, 30 noiembrie 2023

SFANTUL ANDREI, ocrotitorul românilor si ZIUA NATIONALA ca ZI A UNIRII IN JURUL LUI HRISTOS. Predici audio: PIERDEREA OMENIEI si RUSINAREA DE A FI ROMÂN. “Toti trebuie sa parcurgem cumva drumul Sfantului Apostol Andrei”

Predica parintelui Ciprian Negreanu (Cluj-Napoca) la praznicul Sfantului Apostol Andrei (2013):

sfantul_andrei-DRUMUL SFANTULUI APOSTOL ANDREI si DRUMUL RELATIEI NOASTRE CU DUMNEZEU


“În numele Tatălui şi al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
În ziua Sfântului Andrei, un scurt cuvânt din partea noastră, un cuvânt care se leagă bine de viaţa noastră. Cum începe întâlnirea dintre Sfântul Apostol Andrei şi Mântuitorul? Într-un loc public, între oameni obişnuiţi, la malul Iordanului, între mii și mii de oameni care se botezau de către Ioan, care îşi punea mâinile peste ei şi le cerea să-şi schimbe viaţa şi să-şi transforme inima din inimă de piatră în inimă de carne. Printre aceştia, Ioan Botezătorul a zis:

luni, 20 noiembrie 2023

Mitropolia Sibiului în fața unor noi provocări. Fenomenul New Age macină mitropolia din interior.

Preotul Vasile Davidoiu binecuvintează o acțiune New Age -istă la Sibiu

ASTRADROM a luat la cunoștință de implicarea preotului sibian, Vasile Davidoiu, din satul Poienița, Arhiepiscopia Sibiului, în activități de domeniul New Age. Acesta, în cadrul unei întruniri New Age -iste care se va desfășura la Sibiu (perioada 24-26 noiembrie 2023), va face deschiderea evenimentului binecuvântând toate activitățile incluse.

Cu acest prilej, Consiliul de conducere al asociației, s-a întrunit azi, 20 noiembrie 2023, pentru a discuta situația. În cadrul discuțiilor s-a convenit ca ASTRADROM să înștiințeze Mitropolia Sibiului și Sinodul BOR de implicarea preotului Davidoiu în astfel de activități.

Detalii vedeți aici: https://holistic-international.com/

Menționăm că printre participanți la această activitate New Age -istă sunt membri si colaboratori ai partidului SOS, partid care se pretinde apărător al ortodoxiei și al valorilor naționale românești.

Menționăm că tot din arhiepiscopia Sibiului, la activități de tip New Age, a participat și preotul Constantin Necula. Acesta a fost oprit de la astfel de evenimente în urma unor sesizări făcute Patriarhiei Române care, ulterior a cerut note explicative conducerii mitropoliei.

În cele ce urmează, vom da publicității sesizarea asociației noastre către Mitropolia Sibiului: